10.000+ Bewertungen mit einer 8,5

Kunden bewerten uns mit 8,6

Aus folgenden Gründen entscheiden sich Zehntausende Reisende jedes Jahr aufs Neue für Park & Fly

1. Günstig parken

Möchten Sie gerne das komfortable Valet-Parking nutzen oder Ihr Auto lieber selbst parken? Möchten Sie in 5 Minuten oder 2 Minuten Laufdistanz vom Terminal parken? Wir haben für alle Bedürfnisse eine günstige Lösung. Wählen Sie Ihren Zeitraum, vergleichen Sie die Tarife und buchen Sie direkt online.

 

2. Sicher und zuverlässig

Park & Fly verfügt über alle erforderlichen Genehmigungen und hält sich genau an die geltenden Gesetze und Verordnungen. Zudem treffen wir eigene (noch strengere) Sicherheitsvorkehrungen. So sind all unsere Parkplätze mit Schranken und Sicherheitscodes versehen. Außerdem sind unsere Parkplätze gut beleuchtet und werden regelmäßig überwacht. 

3. Keine obligatorische Schlüsselabgabe

Bei den meisten unserer Parkoptionen parken Sie Ihr Auto selbst. Das heißt, Sie brauchen Ihren Autoschlüssel dann weder irgendwo abzugeben noch zu hinterlegen. Dadurch haben Sie die Garantie, dass Ihr Auto genau dort stehen bleibt, wo Sie es abgestellt haben. Wenn Sie sich für Valet-Parking entscheiden, müssen Sie Ihren Autoschlüssel natürlich in jedem Fall abgeben. Bei dieser Option notieren wir zusammen mit Ihnen den Kilometerstand, bevor wir das Auto ordentlich an einem sicheren Ort abstellen.

 

4. Kundenbewertung: 8,6

Noch wichtiger als die Kostenersparnis beim Parktarif ist die Tatsache, dass Sie Ihre Reise beruhigt antreten können. Diesbezüglich spricht das Urteil unserer Kunden für sich. Diese bewerten unsere Dienstleistung im Durchschnitt mit 8,6. Entscheiden auch Sie sich für Park & Fly? Dann würden wir uns freuen, wenn auch Sie unsere Dienstleistung bewerten würden!

Gesamtpunktzahl 8.5
Letzte 12 Monate 8.7
Bewerten Sie uns Alle Bewertungen ansehen
1
Empfehlung
Nein
Anja
25/03/20
25% Storno Gebühr trotz Reisewarnung Covid19
Keine Kulanz trotz offizieller Reisewarnung. Lediglich Vorschlag der Anrechnung bei nächster Buchung.Da die Problematik länger bestehen wird und der Flughafen Eindhoven nicht unser nächster Abflugort sein wird für uns keine Option. Alle anderen Stornierungen Flug,Mietwagen,Hotel werden zu 100% erstattet.
3
Empfehlung
Nein
Eugene
16/03/20
Nauwelijks plaats
De parkeerplaats was bomvol, en omdat mensen niet precies in de vakken parkeren, was het pas na lang zoeken mogelijk een (eigenlijk veel te kleine) parkeerplaats te vinden. Daarnaast bleek ook de uitreik code niet te werken, alhoewel dit uiteindelijk na tussenkomst van de helpdesk wel opgelost is. In de toekomst ga ik in ieder geval geen gebruik meer maken van dit parkeerterrein. Liever iets meer betalen en zorgeloos kunnen parkeren, dan op deze manier
10
Empfehlung
Ja
Ronny Vanlook
15/03/20
Terugbetaling
Tof dat ze een deel terug betalen nu met de corona crisis! We hebben bij de concurrentie slechtere ervaring!
3
Empfehlung
Ja
Pw
15/03/20
Extra kosten
2eur extra kosten bij het opgeven van mijn kenteken. 2x betaald maar niets terug ontvangen. Heel wazig. Verder zou mijn beoordeling beter zijn geweest als dit waarschijnlijk direct was opgelost. Prima service echter wel in duits mails ontvangen. Maar de review weer in Nederlands... Prima parkeerplaats. Toegang lopend als met auto dmv toegangscode. Tenminste als de anderen het hek wel dichtdoen. Mag wel naar gekeken worden.
4
Empfehlung
Nein
Alessandro
15/03/20
Parkeerplaats was overvol en ik had ondanks reservering geen mogelijkheid tot parkeren.
Ik had van tevoren gereserveerd maar toen ik aankwam bij de parkeerplaats was er absoluut geen plek om mijn auto te parkeren. Er was nog een auto met hetzelfde probleem. Ik heb toen gebeld en na enige computerproblemen kon de medewerkster van Park & Fly mijn reservering overzetten naar één van de nabijgelegen parkeerplaatsen, waar gelukkig nog wel enige plaatsen over waren. Ondanks dat we op tijd waren, werd het zo wel erg spannend om ons vliegtuig te halen.
1
Empfehlung
Nein
Rob
15/03/20
Geen entree
Code werkte niet. Stress allom in de auto. Nummer gebeld bij nood. Na een aantal minuten contact en de slagboom ging open. Gelukkig fijn kunnen parkeren. Uitrijden was geen probleem. Code werkte direct.
7
Empfehlung
Nein
Martijn
14/03/20
Goed opgelost
Na wat problemen is het goed opgelost door ParkenFly. Tip: Graag de telefonisch hulpservice goed instrueren.
5
Empfehlung
Nein
Ella
12/03/20
Niet blij met de parkeerplaats
Enkele dagen voor vertrek kregen wij een andere parkeerplaats aangewezen. Zou op dezelfde afstand liggen als de oorspronkelijke. Dit is dus niet het geval. Afstand ligt op 10 min ipv 5 min. Wij hadden bewust gekeken naar de afstand naar de luchthaven en we betalen er gewoon voor. Dit vinden wij echt jammer. Advies is om dit soort acties niet meer te doen.
4
Empfehlung
Nein
Emile
11/03/20
Gedoe met de code
Bij het inrijden, stipt op tijd, de code 4x ingetypt. We wilden gaan bellen en ineens ging de boom open. Bij het eruit rijden, 45 min te vroeg, na 3x intypen nog steeds geen boom open. Een gebruiker achter ons vond het, zeer terecht, te lang duren. Hij heeft ons zijn code gegeven en zo konden we eruit. En hun ook. Voor ons nooit geen park en fly meer.
1
Empfehlung
Nein
A
11/03/20
Door schade aan achterlicht
Mijn auto is op de parking aangereden,met als gevolg dat het achterlicht dusdanig beschadigd is dat het half vol met water gevuld is. Er was geen bericht achtergelaten,dus ik neem aan dat jullie niet op de videobewaking gezien hebben wie dat gedaan heeft!
2
Empfehlung
Nein
Huib
11/03/20
Slagboom ging niet open
Het kostte verschillende telefoontjes en bijna 10 minuten voordat ik kon uitrijden. Buitengewoon slechte ervaring.
10
Empfehlung
Ja
Rudolf
10/03/20
Satisfied. Car survived without any damages for 10 days parked.
Well organised. No problems.
10
Empfehlung
Ja
Denise
10/03/20
we zijn steeds tevreden!
wij parkeren onze wagen steeds bij Park & Fly, goede parking, niet ver van de luchthaven, dus wij zijn zeer tevreden.
9
Empfehlung
Ja
frank van rooij
10/03/20
perfect
perfect
10
Empfehlung
Ja
Remco
10/03/20
Super tevreden , top geregeld
Snel , zakelijk , goed geregeld en correcte afhandeling, top
10
Empfehlung
Ja
Reiner
10/03/20
Zum Terminal - ein Katzensprung!
Keine Probleme bei der Reservierung - und auch keine Probleme, wenn der Parkplatz ein paar Minuten früher erreicht oder später verlassen wurde.
10
Empfehlung
Ja
Erwin
09/03/20
Prima geregeld
Heel simpel om te reserveren. Netjes verharde parkeerplaatsen en de sleutel gewoon meenemen. Kortom prima.
9
Empfehlung
Ja
Gerron
09/03/20
Alles is verder helemaal goed gegaan
Verder geen opmerkingen
7
Empfehlung
Ja
Arjan
09/03/20
Zonder problemen parkeren op loopafstand van vliegveld
Zonder problemen parkeren op loopafstand van vliegveld
8
Empfehlung
Ja
Ester
09/03/20
Met een veilig gevoel je auto parkeren
Met een veilig gevoel hebn ik de auto geparkeerd, ook mede omdat je de sleutel bij je mag houden. Uit veiligheid heb ik wel foto's gemaakt van de auto's rondom mijn wagen voor eventuele schade, dit omdat de parkeervakken niet al te breed zijn. Dit is het enige minpuntje maar voor de rest een super ervaring.
9
Empfehlung
Ja
Frederik
09/03/20
Goed geregeld en makkelijk te bereiken.!
Eenvoudig en simpel...8
10
Empfehlung
Ja
ja
09/03/20
prima geregeld zelfs toen ik eerder aankwam
Wij waren 3 uur te vroeg maar na 1 telefoontje ging de slagboom al open. Lekker dichtbij en geen gehannes met op de busjes wachten in de regen.
8
Empfehlung
Ja
jo
09/03/20
Is goed, dicht bij luchthavengebouw, alles in orde na lang verblijf.
De parking voor lagere termijn gebruikt. Alles in orde, codes voor toegang en verlaten werkten goed.
8
Empfehlung
Ja
JLM
09/03/20
Fijne, betaalbare parkeerplek nabij vliegveld
De Park & Fly parkeerplaats is handig, veilig en betaalbaar. Reserveren via website met code bij in- en uitrijden werkt prima. Aan te raden!
10
Empfehlung
Ja
Remco
09/03/20
P22 echt dichtbij Eindhoven AirPort
Goede service. Had via mail heel eenvoudig de uitrij tijd kunnen verlengen.