10.000+ Bewertungen mit einer 8,5

Kunden bewerten uns mit 8,6

Aus folgenden Gründen entscheiden sich Zehntausende Reisende jedes Jahr aufs Neue für Park & Fly

1. Günstig parken

Möchten Sie gerne das komfortable Valet-Parking nutzen oder Ihr Auto lieber selbst parken? Möchten Sie in 5 Minuten oder 2 Minuten Laufdistanz vom Terminal parken? Wir haben für alle Bedürfnisse eine günstige Lösung. Wählen Sie Ihren Zeitraum, vergleichen Sie die Tarife und buchen Sie direkt online.

 

2. Sicher und zuverlässig

Park & Fly verfügt über alle erforderlichen Genehmigungen und hält sich genau an die geltenden Gesetze und Verordnungen. Zudem treffen wir eigene (noch strengere) Sicherheitsvorkehrungen. So sind all unsere Parkplätze mit Schranken und Sicherheitscodes versehen. Außerdem sind unsere Parkplätze gut beleuchtet und werden regelmäßig überwacht. 

3. Keine obligatorische Schlüsselabgabe

Bei den meisten unserer Parkoptionen parken Sie Ihr Auto selbst. Das heißt, Sie brauchen Ihren Autoschlüssel dann weder irgendwo abzugeben noch zu hinterlegen. Dadurch haben Sie die Garantie, dass Ihr Auto genau dort stehen bleibt, wo Sie es abgestellt haben. Wenn Sie sich für Valet-Parking entscheiden, müssen Sie Ihren Autoschlüssel natürlich in jedem Fall abgeben. Bei dieser Option notieren wir zusammen mit Ihnen den Kilometerstand, bevor wir das Auto ordentlich an einem sicheren Ort abstellen.

 

4. Kundenbewertung: 8,6

Noch wichtiger als die Kostenersparnis beim Parktarif ist die Tatsache, dass Sie Ihre Reise beruhigt antreten können. Diesbezüglich spricht das Urteil unserer Kunden für sich. Diese bewerten unsere Dienstleistung im Durchschnitt mit 8,6. Entscheiden auch Sie sich für Park & Fly? Dann würden wir uns freuen, wenn auch Sie unsere Dienstleistung bewerten würden!

Gesamtpunktzahl 8.5
Letzte 12 Monate 8.7
Bewerten Sie uns Alle Bewertungen ansehen
10
Empfehlung
Ja
Marc
22/01/20
Weer prima voor elkaar!
Zoals het hoort. Gewoon inrijden zonder problemen en parkeren en na afloop weer uitrijden zonder problemen. Het valt me wel op dat ik de laatste 2x bij het uitrijden 2x de code moet intoetsen. Maar dit kan evenzo goed aan mij liggen omdat ik de code verkeerd intoets. Maar dat is verder geen negatieve beoordeling, alleen een mededeling. We zien wel of het vaker gebeurd.
10
Empfehlung
Ja
Arie Buizer
22/01/20
Dichtbij de vluchthaven, Zelf je sleutel houden en bij vertraging vlucht niet bijbetalen.
Perfect.
9
Empfehlung
Ja
Ingrid
22/01/20
Prima verzorgt, eenvoudig
Goede ervaring met Park en Fly. Had even moeite om P26 te vinden maar eenmaal daar geen problemen met in en uitrijden. Snelle afhandeling van wijizing in reservering
7
Empfehlung
Ja
André
22/01/20
Prima!
Ondanks laat tijdstip snel en correct geholpen.
10
Empfehlung
Ja
Marjoleine
22/01/20
Top
We stonden op P22 (lekker dichtbij!) en een dag van te voren konden we nog wijzigingen doorgeven. Dat werd direct verwerkt.
8
Empfehlung
Ja
Ans
22/01/20
Goed bevallen
Was wel ff moeilijk te vinden ivm de verbouwing op de AirPort Wat een chaos
10
Empfehlung
Ja
Wilhelmus
22/01/20
Prima
Prima en veilig
6
Empfehlung
Ja
Jac
22/01/20
Slecht aangeduid. 2x aan voorbij gereden.
Lekjer dichtbij aankomsthal. Beter aangeven vanaf de straat is wenselijk.
10
Empfehlung
Ja
Colin
22/01/20
Goed aan te rijden, kort stukje lopen
Helemaal perfect
10
Empfehlung
Ja
Melissa
22/01/20
Top, super snellen service
Super handig met de code. Je hoeft nergens te wachten.
8
Empfehlung
Ja
Chris
22/01/20
Aanrader Eindhoven Airport
Makkelijk,toegankelijk, ruim en op loopafstand airport
10
Empfehlung
Ja
Robin
22/01/20
Erg goed!
Werkt handig en snel. Daarnaast hadden wij vertraging door de mist waarsoor wij niet konden landen. Vrij snel kregen wij bericht dat onze uitrijdcode met een dag werd verlengd zodat wij zonder problemen uit konden rijden. Prima service!
10
Empfehlung
Ja
Koen
22/01/20
Top!
Altijd klantgericht. Goeie locatie. Veilige parkeerplek.
8
Empfehlung
Ja
Wendy Van der Ho
22/01/20
Prima parkeerplaats
De parkeerplaats voldoet prima, vond in het donker alleen lastig te vinden dus een tip is, hang iets groter bord aan de buitenkant. En in en uitrijden met kenteken zou makkelijker zijn dan een code. Waar wel goed over nagedacht is, is dat je oom niet bij de auto kan komen zonder een vode in te voeren. Dus als je er niets te zieken hebt kom je er ook niet in. Prima plek, prima prijs
10
Empfehlung
Ja
Sylvia
22/01/20
Ruime keuze in locaties,
Ruime keuze in de locaties, makkelijk te boeken.
9
Empfehlung
Ja
Willem
21/01/20
Prima parkeerplaats op loopafstand.
Prima parkeerplaats op enkele minuten loopafstand van Eindhoven airport. Snel inrijden en uitrijden met de eigen code. Op de terugvlucht hadden we vertraging, waardoor de code van de slagboom niet meer werkte. Met een telefoontje naar de klantenservice was dit echter weer opgelost.
10
Empfehlung
Ja
Athina Labancz
21/01/20
Clear and easy booking and access to the parking
There are a few parking places you can choose from. The booking was 5 minutes. You get a code you enter the parking which is prior clearly demonstrated on a map then you park your car and that's it. Very satisfied have been using Park&Fly for years
8
Empfehlung
Ja
Nino
21/01/20
Fast and efficient, wish the site was not just in Dutch
Very good
8
Empfehlung
Ja
Joris
21/01/20
Prima geregeld
Zelfs op het laatste moment uitstekend geregeld bij dit bedrijf.
8
Empfehlung
Ja
Henk
21/01/20
Vertrouwd en veilig dichtbij parkere
Reserveren is eenvoudig, parkeren dichtbij op afgesloten parkeerplaats, geen zorgen
9
Empfehlung
Ja
Edwin
21/01/20
Prima geregeld en echt dichtbij!
Makkelijk in- uitrijden En echt dichtbij vaak staat er 6 min lopen en is het veel verder, nu was het prima aanrader!
9
Empfehlung
Ja
Axel
20/01/20
Alles reibungslos.
Kann ich nur empfehlen.
2
Empfehlung
Nein
C
20/01/20
Slechte lokatie
De lokatie was nauwelijks te vinden. Er is een slagboom, maar verder is er geen beveiliging. Ook is de plek onverlicht ‘s avonds
3
Empfehlung
Nein
Frank
19/01/20
Redelijk te vinden, rommelig en auto na lang weekend onder de modder!
Matig aangegeven om de juiste route te vinden in de regen. Waar is de hoofdingang? Auto terug gevonden onder een dikke laag modder!
10
Empfehlung
Ja
Hans
18/01/20
Prima !
Reserveren en toegang terrein verlopen soepel.