10.000+ Bewertungen mit einer 8,5

Kunden bewerten uns mit 8,6

Aus folgenden Gründen entscheiden sich Zehntausende Reisende jedes Jahr aufs Neue für Park & Fly

1. Günstig parken

Möchten Sie gerne das komfortable Valet-Parking nutzen oder Ihr Auto lieber selbst parken? Möchten Sie in 5 Minuten oder 2 Minuten Laufdistanz vom Terminal parken? Wir haben für alle Bedürfnisse eine günstige Lösung. Wählen Sie Ihren Zeitraum, vergleichen Sie die Tarife und buchen Sie direkt online.

 

2. Sicher und zuverlässig

Park & Fly verfügt über alle erforderlichen Genehmigungen und hält sich genau an die geltenden Gesetze und Verordnungen. Zudem treffen wir eigene (noch strengere) Sicherheitsvorkehrungen. So sind all unsere Parkplätze mit Schranken und Sicherheitscodes versehen. Außerdem sind unsere Parkplätze gut beleuchtet und werden regelmäßig überwacht. 

3. Keine obligatorische Schlüsselabgabe

Bei den meisten unserer Parkoptionen parken Sie Ihr Auto selbst. Das heißt, Sie brauchen Ihren Autoschlüssel dann weder irgendwo abzugeben noch zu hinterlegen. Dadurch haben Sie die Garantie, dass Ihr Auto genau dort stehen bleibt, wo Sie es abgestellt haben. Wenn Sie sich für Valet-Parking entscheiden, müssen Sie Ihren Autoschlüssel natürlich in jedem Fall abgeben. Bei dieser Option notieren wir zusammen mit Ihnen den Kilometerstand, bevor wir das Auto ordentlich an einem sicheren Ort abstellen.

 

4. Kundenbewertung: 8,6

Noch wichtiger als die Kostenersparnis beim Parktarif ist die Tatsache, dass Sie Ihre Reise beruhigt antreten können. Diesbezüglich spricht das Urteil unserer Kunden für sich. Diese bewerten unsere Dienstleistung im Durchschnitt mit 8,6. Entscheiden auch Sie sich für Park & Fly? Dann würden wir uns freuen, wenn auch Sie unsere Dienstleistung bewerten würden!

Gesamtpunktzahl 8.6
Letzte 12 Monate 8.9
Bewerten Sie uns Alle Bewertungen ansehen
10
Empfehlung
Ja
Inge
19/09/20
Netjes en super snel geregeld.
Parkeren op P22 was een goede keuze. Dicht bij op loopafstand. Nette plaatsen. Bij inkorten vakantie nieuwe datum door gegeven en restbedrag werd meteen terug gestort.
10
Empfehlung
Ja
Erwin
08/09/20
Snel, overzichtelijk, makkelijk te vinden
Snel, overzichtelijk, makkelijk te vinden
10
Empfehlung
Ja
Arlette
08/09/20
Geweldig
Vlot te bereiken, vlakbij luchthaven
10
Empfehlung
Ja
Ed
07/09/20
In 1 woord geweldig
Mooie parkeerplaats, geen modderig veld. Makkelijke toegang met code. Binnen enkele minuten loopafstand en voor een mooie prijs. Helemaal toppie
9
Empfehlung
Ja
Vesna
07/09/20
Ruime pakeerplek
ruime parkeerplaats vlak bij het vliegveld
9
Empfehlung
Ja
Evelien
07/09/20
Lekker dichtbij met 5 minuten lopen in vertrekhal
Zou iets beter kunnen worden aangegeven.
10
Empfehlung
Ja
E. Staadegaard
07/09/20
goed!
Snelle boeking en lekker dichtbij de terminal
10
Empfehlung
Ja
Hemend
07/09/20
Top
Moesten een paar keer in en uit ivm verloren Id en stukken ophalen en weer naar de AirPort brengen, was geen enkele probleem om een aantal keer in en uit te rijden!
8
Empfehlung
Ja
elsie
07/09/20
Zeer duidelijk, efficient!
Ik heb wel 1 opmerking Alle communicatie erond was in het Duits en dat vond ik niet fijn.
8
Empfehlung
Ja
Donate
05/09/20
Prima parkeerplaats en binnen 5 min. Op het vliegveld
Alles netjes geboekt, code gekregen. Eenmaal binnen moesten we een poortje uitlopen....maar die ging niet open! Sta je daar om 5u in de ochtend. Gebeld naar park & fly krijg je een bandje te horen dat we konden mailen! En nu dan. Konden geen kant uit. Naar de andere kant gelopen bij uitrit. Stond op de paal een tekst. Algemeen nr. van parkbeheer. Moesten we teruglopen naar poortje en deed ons open. Ik vertelde mijn verhaal zei ze," oh ja hoor dat gebeurt wel vaker! Ik zei dan word het tijd dat dit doorgegeven word. " ja dat weten ze, zei ze. Dus beste park &fly, zorg dat dit in orde komt anders zouden mensen hun vlucht nog weleens kunnen missen. Een kleine oplossing en voor de klant een groot plezier!
10
Empfehlung
Ja
JAN
05/09/20
Goed en voordelig
Ik heb deze parkeerplaats vaker gebruikt. Netjes, veilig en op loopafstand van het vliegveld.
8
Empfehlung
Ja
bastiaan
05/09/20
Prima parkeren voor een goede prijs.
Enige minpuntje is de voetgangers ingang. Deze was zowel bij weggaan als bij terugkomen gewoon open. Dit is niet wat jullie pretenderen met een afgesloten parkeerplaats. Laten we uitgaan van een tijdelijke storing in het kastje van die deur welke inmiddels is verholpen door jullie.
10
Empfehlung
Ja
Ronny
05/09/20
Een zeer tevreden klant.
Ik maak elke veertiendagen gebruikt van de parkings.
9
Empfehlung
Ja
Helen
05/09/20
Prima parkeerfaciliteit
Geheel tevreden
9
Empfehlung
Ja
Sébastien
05/09/20
Easy comfort without stress
Op wandelafstand parkeren van de luchthaven zonder stress en zekerheid van een parkeerplaats doet wonderen voor je reis. Je auto staat veilig geborgen tot je terug komt.
10
Empfehlung
Ja
Willi
04/09/20
Alles gut
Perfekt
10
Empfehlung
Ja
Vincent
04/09/20
Prima plek en niet duur
Stond op P26, is vlakbij P4 maar stuk goedkoper. Toch ook prima parkeerplaats. Volgende keer weer!
10
Empfehlung
Ja
P J van Rijn
04/09/20
Super!
Goed te vinden, ook in het donker. Korte loopafstand. Ondanks beschrijving toch even zoeken naar looproute. Jammer dat je niet rechtstreeks kunt oversteken en dat je dus een ommetje moet maken.
10
Empfehlung
Ja
Ton F Hendriks
04/09/20
Gemakkelijk, snel en duidelijk te regelen
Snel en gemakkelijk geboekt. Alles klopt. Met de toegezonden code snel in- en uitrijden. Service prima. Vlucht was dag vertraagd, geen probleem met het overschrijden parkeertijd. Beetje bijbetalen en probleemloos met de auto naar huis.
10
Empfehlung
Ja
Ellen
04/09/20
Makkelijk en super dicht bij het vliegveld
Het is idd zoals de naam het al zegt Park and fly
8
Empfehlung
Ja
Marco
04/09/20
Gemakkelijk te reserveren
Simpel online reservering en gemakkelijke toegang met code
10
Empfehlung
Ja
Patrick
04/09/20
Perfect!
Niets op aan te merken. We kiezen volgende keer weer voor Park & Fly.
8
Empfehlung
Ja
Hans
04/09/20
Prima Parkeer voorziening
Goede beschrijving van de procedure en redelijk dichtbij
8
Empfehlung
Ja
JP
04/09/20
prima
prima parkeeroplossing
9
Empfehlung
Ja
Guus
04/09/20
Zoals het hoort
Bij aankomst ging de poort niet open omdat iemand er een bagage karretje had tussen gezet. Gebeld en binnen 5 min stonden we binnen en dat om 4 uur s’morgens. Dus perfect oplossing van een hele vriendelijke dame.