10,000+ ratings with a 8,5 score

Customers give us a rating of 8.6

This is why tens of thousands of travellers choose Park & Fly every year

1. Low-cost parking

Would you like the convenience of Valet Parking or would you prefer to park your car yourself? Would you like to park 5 minutes’ walking distance or 2 minutes’ walking distance from the terminal? We have a low-cost solution for every preference. Choose the time frame, compare prices and book now.

 

2. Safe and reliable

Park & Fly has all the necessary permits and we comply with all legislation and regulations. In addition, we have our own - even stricter - safety measures; all our parking areas have barriers and security codes. Furthermore, our premises are well-lit with regular surveillance. 

3. Handing in keys is not mandatory

In most of our parking areas, you park your car yourself. This means that you do not need to hand in your keys or leave them behind, and so you can be sure that your car will remain where you parked it. If you have selected Valet Parking, then obviously you will need to hand in your car keys. For Valet Parking customers, we make a note of the mileage with the customer before carefully parking the car in a safe place.

 

4. Customer rating: 8.6

Even more important than saving on parking costs, is the fact that you can travel with peace of mind; our customer rating speaks for itself. On average our customers rate our service as 8.6. Are you planning to use Park & Fly? If so, we look forward to hearing what you think of our services!

Total score 8.5
Past 12 months 8.8
Rate us See all reviews
10
Recommendation
Yes
Attila
01/07/20
Alles ging super.
Ik kreeg zelfs een upgrade gratis. Superbedankt
8
Recommendation
Yes
jan floor
30/06/20
Heel erg goed
Mooi dichtbij vliegveld betaalbaar en gewoon blij mee
8
Recommendation
Yes
Rosa Romero
30/06/20
Goed
Goede ervaring van reserveren tot parkeren. Alleen bij het ophalen van mijn auto 's nachts was het pikdonker. Er hangen grote lampen aan 't einde van 't terrein maar niet bij het gebouw
10
Recommendation
Yes
Istvan
29/06/20
Super
Correcte service!
10
Recommendation
Yes
Rianne
29/06/20
Makkelijk en dichtbij
We konden de parkeerplaats makkelijk vonden. Duidelijk waar en hoe je de code invoert. Ook uitrijden gaat makkelijk.
8
Recommendation
Yes
Geert
29/06/20
Ideaal
De afstand tot terminal luchthaven is hooguit 200 meter en dus ideaal voor de verplaatsing auto - terminal. Qua prijs en kwaliteit is dit zeker een aanrader.
10
Recommendation
Yes
Danilo Fioravante
29/06/20
excellent
alles perfect verlopen
8
Recommendation
Yes
Troy
29/06/20
Snel geregeld en dichtbij de luchthaven.
Fijne site om te boeken en fijn dat de autosleutel behouden kan blijven. Op het terrein is het zelf een plek zoeken en dat is fijn, alleen staan er ook mensen heel slecht geparkeerd of op 2 vakken. Hier zou wel iets voor geregeld moeten worden. Prijs was oké. Scheelt iets met de luchthavenparkeerplaatsen, daar heb je wel wat grotere vakken.
1
Recommendation
No
Yvonne
19/05/20
Jammer
Helaas gaat ook mijn vakantie niet door ivm Corona. Dus moest ik mijn parkeerplaats ook annuleren. Vandaag een mailtje teruggekregen dat ik een voucher kan krijgen als ik weer een vakantie heb geboekt of 75% van wat ik betaald heb..... Omdat hún de dupe van Corona zijn. Ja, en ik dan? Een voucher heb ik niks aan omdat ik erachter ben dat ik met mijn gehandicaptenparkeerkaart goedkoper en dichterbij de luchthaven kan parkeren. Dus wil ik eigenlijk zo snel mogelijk mijn geld terug. Maar zo werkt het dus niet. Waar ben ik mee in zee gegaan???
1
Recommendation
No
Alex
27/04/20
arrogant
Helaas moet je iets van een ster geven . Onze geboekte reis (in november al geboekt)Ging niet door door het Corona virus. Dus moesten we ook de parkeerplaats anuleren.Na verschillende mailtjes kregen we 75% terug.Je zou denken dat ze in deze periode coulant zouden zijn .Maar nee.Je kan wel een voucher krijgen maar daarmee wordt je dus eigenlijk verplicht om vanaf Eindhoven te vliegen de volgende keer.Ik weet dat Schiphol coulanter is en je wel 100% terug krijgt (geen voucher)Onze zoon zou namelijk vanaf Amsterdam reizen . Nee en als ik zo de beoordelingen lees met schades en kleine plaatsen en hoe het mail verkeer ging .Zal ik mijn auto daar niet neerzetten .
9
Recommendation
Yes
Martin
23/04/20
Prima en zeer snelle en goede service !
Bij aankomst bij het parkeerbedrijf kwam ik tot de ontdekking dat mijn mobiel nog thuis lag ! Deze had ik echt nodig ! Ik had nog tijd genoeg om heen en weer te rijden maar dan zou ik snel naar de Gate gereden moeten worden. Dit was geen probleem en met goede communicatie stond de bus klaar om mij snel naar de Gate te brengen.
1
Recommendation
No
Jack Breugom
13/04/20
Zeer klantonvriendelijk
Ik had geboekt, begin 2020. Vanwege het coronavirus hebben we besloten onze stedentrip naar Sevilla (22/31 mei 2020) te annuleren. U denkt toch niet dat dit bedrijf enig begrip cq coulance opbrengt. Je krijgt (bij het 2e mailtje) 75% van je geld terug, want dat staat in hun voorwaarden. Misselijkmakend.
1
Recommendation
No
Anja
25/03/20
25% Storno Gebühr trotz Reisewarnung Covid19
Keine Kulanz trotz offizieller Reisewarnung. Lediglich Vorschlag der Anrechnung bei nächster Buchung.Da die Problematik länger bestehen wird und der Flughafen Eindhoven nicht unser nächster Abflugort sein wird für uns keine Option. Alle anderen Stornierungen Flug,Mietwagen,Hotel werden zu 100% erstattet.
3
Recommendation
No
Eugene
16/03/20
Nauwelijks plaats
De parkeerplaats was bomvol, en omdat mensen niet precies in de vakken parkeren, was het pas na lang zoeken mogelijk een (eigenlijk veel te kleine) parkeerplaats te vinden. Daarnaast bleek ook de uitreik code niet te werken, alhoewel dit uiteindelijk na tussenkomst van de helpdesk wel opgelost is. In de toekomst ga ik in ieder geval geen gebruik meer maken van dit parkeerterrein. Liever iets meer betalen en zorgeloos kunnen parkeren, dan op deze manier
10
Recommendation
Yes
Ronny Vanlook
15/03/20
Terugbetaling
Tof dat ze een deel terug betalen nu met de corona crisis! We hebben bij de concurrentie slechtere ervaring!
3
Recommendation
Yes
Pw
15/03/20
Extra kosten
2eur extra kosten bij het opgeven van mijn kenteken. 2x betaald maar niets terug ontvangen. Heel wazig. Verder zou mijn beoordeling beter zijn geweest als dit waarschijnlijk direct was opgelost. Prima service echter wel in duits mails ontvangen. Maar de review weer in Nederlands... Prima parkeerplaats. Toegang lopend als met auto dmv toegangscode. Tenminste als de anderen het hek wel dichtdoen. Mag wel naar gekeken worden.
4
Recommendation
No
Alessandro
15/03/20
Parkeerplaats was overvol en ik had ondanks reservering geen mogelijkheid tot parkeren.
Ik had van tevoren gereserveerd maar toen ik aankwam bij de parkeerplaats was er absoluut geen plek om mijn auto te parkeren. Er was nog een auto met hetzelfde probleem. Ik heb toen gebeld en na enige computerproblemen kon de medewerkster van Park & Fly mijn reservering overzetten naar één van de nabijgelegen parkeerplaatsen, waar gelukkig nog wel enige plaatsen over waren. Ondanks dat we op tijd waren, werd het zo wel erg spannend om ons vliegtuig te halen.
1
Recommendation
No
Rob
15/03/20
Geen entree
Code werkte niet. Stress allom in de auto. Nummer gebeld bij nood. Na een aantal minuten contact en de slagboom ging open. Gelukkig fijn kunnen parkeren. Uitrijden was geen probleem. Code werkte direct.
7
Recommendation
No
Martijn
14/03/20
Goed opgelost
Na wat problemen is het goed opgelost door ParkenFly. Tip: Graag de telefonisch hulpservice goed instrueren.
5
Recommendation
No
Ella
12/03/20
Niet blij met de parkeerplaats
Enkele dagen voor vertrek kregen wij een andere parkeerplaats aangewezen. Zou op dezelfde afstand liggen als de oorspronkelijke. Dit is dus niet het geval. Afstand ligt op 10 min ipv 5 min. Wij hadden bewust gekeken naar de afstand naar de luchthaven en we betalen er gewoon voor. Dit vinden wij echt jammer. Advies is om dit soort acties niet meer te doen.
4
Recommendation
No
Emile
11/03/20
Gedoe met de code
Bij het inrijden, stipt op tijd, de code 4x ingetypt. We wilden gaan bellen en ineens ging de boom open. Bij het eruit rijden, 45 min te vroeg, na 3x intypen nog steeds geen boom open. Een gebruiker achter ons vond het, zeer terecht, te lang duren. Hij heeft ons zijn code gegeven en zo konden we eruit. En hun ook. Voor ons nooit geen park en fly meer.
1
Recommendation
No
A
11/03/20
Door schade aan achterlicht
Mijn auto is op de parking aangereden,met als gevolg dat het achterlicht dusdanig beschadigd is dat het half vol met water gevuld is. Er was geen bericht achtergelaten,dus ik neem aan dat jullie niet op de videobewaking gezien hebben wie dat gedaan heeft!
2
Recommendation
No
Huib
11/03/20
Slagboom ging niet open
Het kostte verschillende telefoontjes en bijna 10 minuten voordat ik kon uitrijden. Buitengewoon slechte ervaring.
10
Recommendation
Yes
Rudolf
10/03/20
Satisfied. Car survived without any damages for 10 days parked.
Well organised. No problems.
10
Recommendation
Yes
Denise
10/03/20
we zijn steeds tevreden!
wij parkeren onze wagen steeds bij Park & Fly, goede parking, niet ver van de luchthaven, dus wij zijn zeer tevreden.