10,000+ ratings with a 8,5 score

Customers give us a rating of 8.6

This is why tens of thousands of travellers choose Park & Fly every year

1. Low-cost parking

Would you like the convenience of Valet Parking or would you prefer to park your car yourself? Would you like to park 5 minutes’ walking distance or 2 minutes’ walking distance from the terminal? We have a low-cost solution for every preference. Choose the time frame, compare prices and book now.

 

2. Safe and reliable

Park & Fly has all the necessary permits and we comply with all legislation and regulations. In addition, we have our own - even stricter - safety measures; all our parking areas have barriers and security codes. Furthermore, our premises are well-lit with regular surveillance. 

3. Handing in keys is not mandatory

In most of our parking areas, you park your car yourself. This means that you do not need to hand in your keys or leave them behind, and so you can be sure that your car will remain where you parked it. If you have selected Valet Parking, then obviously you will need to hand in your car keys. For Valet Parking customers, we make a note of the mileage with the customer before carefully parking the car in a safe place.

 

4. Customer rating: 8.6

Even more important than saving on parking costs, is the fact that you can travel with peace of mind; our customer rating speaks for itself. On average our customers rate our service as 8.6. Are you planning to use Park & Fly? If so, we look forward to hearing what you think of our services!

Total score 8.6
Past 12 months 8.9
Rate us See all reviews
10
Recommendation
Yes
Inge
19/09/20
Netjes en super snel geregeld.
Parkeren op P22 was een goede keuze. Dicht bij op loopafstand. Nette plaatsen. Bij inkorten vakantie nieuwe datum door gegeven en restbedrag werd meteen terug gestort.
10
Recommendation
Yes
Erwin
08/09/20
Snel, overzichtelijk, makkelijk te vinden
Snel, overzichtelijk, makkelijk te vinden
10
Recommendation
Yes
Arlette
08/09/20
Geweldig
Vlot te bereiken, vlakbij luchthaven
10
Recommendation
Yes
Ed
07/09/20
In 1 woord geweldig
Mooie parkeerplaats, geen modderig veld. Makkelijke toegang met code. Binnen enkele minuten loopafstand en voor een mooie prijs. Helemaal toppie
9
Recommendation
Yes
Vesna
07/09/20
Ruime pakeerplek
ruime parkeerplaats vlak bij het vliegveld
9
Recommendation
Yes
Evelien
07/09/20
Lekker dichtbij met 5 minuten lopen in vertrekhal
Zou iets beter kunnen worden aangegeven.
10
Recommendation
Yes
E. Staadegaard
07/09/20
goed!
Snelle boeking en lekker dichtbij de terminal
10
Recommendation
Yes
Hemend
07/09/20
Top
Moesten een paar keer in en uit ivm verloren Id en stukken ophalen en weer naar de AirPort brengen, was geen enkele probleem om een aantal keer in en uit te rijden!
8
Recommendation
Yes
elsie
07/09/20
Zeer duidelijk, efficient!
Ik heb wel 1 opmerking Alle communicatie erond was in het Duits en dat vond ik niet fijn.
8
Recommendation
Yes
Donate
05/09/20
Prima parkeerplaats en binnen 5 min. Op het vliegveld
Alles netjes geboekt, code gekregen. Eenmaal binnen moesten we een poortje uitlopen....maar die ging niet open! Sta je daar om 5u in de ochtend. Gebeld naar park & fly krijg je een bandje te horen dat we konden mailen! En nu dan. Konden geen kant uit. Naar de andere kant gelopen bij uitrit. Stond op de paal een tekst. Algemeen nr. van parkbeheer. Moesten we teruglopen naar poortje en deed ons open. Ik vertelde mijn verhaal zei ze," oh ja hoor dat gebeurt wel vaker! Ik zei dan word het tijd dat dit doorgegeven word. " ja dat weten ze, zei ze. Dus beste park &fly, zorg dat dit in orde komt anders zouden mensen hun vlucht nog weleens kunnen missen. Een kleine oplossing en voor de klant een groot plezier!
10
Recommendation
Yes
JAN
05/09/20
Goed en voordelig
Ik heb deze parkeerplaats vaker gebruikt. Netjes, veilig en op loopafstand van het vliegveld.
8
Recommendation
Yes
bastiaan
05/09/20
Prima parkeren voor een goede prijs.
Enige minpuntje is de voetgangers ingang. Deze was zowel bij weggaan als bij terugkomen gewoon open. Dit is niet wat jullie pretenderen met een afgesloten parkeerplaats. Laten we uitgaan van een tijdelijke storing in het kastje van die deur welke inmiddels is verholpen door jullie.
10
Recommendation
Yes
Ronny
05/09/20
Een zeer tevreden klant.
Ik maak elke veertiendagen gebruikt van de parkings.
9
Recommendation
Yes
Helen
05/09/20
Prima parkeerfaciliteit
Geheel tevreden
9
Recommendation
Yes
Sébastien
05/09/20
Easy comfort without stress
Op wandelafstand parkeren van de luchthaven zonder stress en zekerheid van een parkeerplaats doet wonderen voor je reis. Je auto staat veilig geborgen tot je terug komt.
10
Recommendation
Yes
Willi
04/09/20
Alles gut
Perfekt
10
Recommendation
Yes
Vincent
04/09/20
Prima plek en niet duur
Stond op P26, is vlakbij P4 maar stuk goedkoper. Toch ook prima parkeerplaats. Volgende keer weer!
10
Recommendation
Yes
P J van Rijn
04/09/20
Super!
Goed te vinden, ook in het donker. Korte loopafstand. Ondanks beschrijving toch even zoeken naar looproute. Jammer dat je niet rechtstreeks kunt oversteken en dat je dus een ommetje moet maken.
10
Recommendation
Yes
Ton F Hendriks
04/09/20
Gemakkelijk, snel en duidelijk te regelen
Snel en gemakkelijk geboekt. Alles klopt. Met de toegezonden code snel in- en uitrijden. Service prima. Vlucht was dag vertraagd, geen probleem met het overschrijden parkeertijd. Beetje bijbetalen en probleemloos met de auto naar huis.
10
Recommendation
Yes
Ellen
04/09/20
Makkelijk en super dicht bij het vliegveld
Het is idd zoals de naam het al zegt Park and fly
8
Recommendation
Yes
Marco
04/09/20
Gemakkelijk te reserveren
Simpel online reservering en gemakkelijke toegang met code
10
Recommendation
Yes
Patrick
04/09/20
Perfect!
Niets op aan te merken. We kiezen volgende keer weer voor Park & Fly.
8
Recommendation
Yes
Hans
04/09/20
Prima Parkeer voorziening
Goede beschrijving van de procedure en redelijk dichtbij
8
Recommendation
Yes
JP
04/09/20
prima
prima parkeeroplossing
9
Recommendation
Yes
Guus
04/09/20
Zoals het hoort
Bij aankomst ging de poort niet open omdat iemand er een bagage karretje had tussen gezet. Gebeld en binnen 5 min stonden we binnen en dat om 4 uur s’morgens. Dus perfect oplossing van een hele vriendelijke dame.