10,000+ ratings with a 8,5 score

Customers give us a rating of 8.6

This is why tens of thousands of travellers choose Park & Fly every year

1. Low-cost parking

Would you like the convenience of Valet Parking or would you prefer to park your car yourself? Would you like to park 5 minutes’ walking distance or 2 minutes’ walking distance from the terminal? We have a low-cost solution for every preference. Choose the time frame, compare prices and book now.

 

2. Safe and reliable

Park & Fly has all the necessary permits and we comply with all legislation and regulations. In addition, we have our own - even stricter - safety measures; all our parking areas have barriers and security codes. Furthermore, our premises are well-lit with regular surveillance. 

3. Handing in keys is not mandatory

In most of our parking areas, you park your car yourself. This means that you do not need to hand in your keys or leave them behind, and so you can be sure that your car will remain where you parked it. If you have selected Valet Parking, then obviously you will need to hand in your car keys. For Valet Parking customers, we make a note of the mileage with the customer before carefully parking the car in a safe place.

 

4. Customer rating: 8.6

Even more important than saving on parking costs, is the fact that you can travel with peace of mind; our customer rating speaks for itself. On average our customers rate our service as 8.6. Are you planning to use Park & Fly? If so, we look forward to hearing what you think of our services!

Total score 8.6
Past 12 months 8.9
Rate us See all reviews
5
Recommendation
Yes
Jeroen Bartels
24/10/20
Aanduiding is moeilijk te vinden
Moeilijk te vinden
9
Recommendation
Yes
Liebeth
19/10/20
Prima parkeergelegenheid!
Zeer dicht bij de luchthaven dus zeer efficient. Toegang met code werkte zonder problemen.
8
Recommendation
Yes
Salvatore
18/10/20
Ik ben heel tevreden!
Was goed beveiligd en makkelijk te bereiken.
8
Recommendation
Yes
Robert
18/10/20
Prima locatie dichtbij de terminal
Locatie is op loopafstand van de terminal. Wel even zoeken waar het is de eerste keer.
10
Recommendation
Yes
Elvira
17/10/20
Makkelijk
Gemakkelijk te bereiken en goed te lopen naar t vliegveld. Auto’s staan veilig achter hekwerk.
10
Recommendation
Yes
Ingrid Van Gulik
17/10/20
Werkt perfect
Ideaal
10
Recommendation
Yes
Patricia
17/10/20
Super makkelijk!
Dichtbij, super makkelijk!
10
Recommendation
Yes
Margreet
17/10/20
Prima geregeld
Prima!
10
Recommendation
Yes
Ana
17/10/20
Quick and easy
Easy to follow instructions given and quick in the execution
10
Recommendation
Yes
Geert
17/10/20
Goed
Prima geregeld
10
Recommendation
Yes
Meggy Timmer
17/10/20
Dichtbij en goed geregeld
Dichtbij de luchthaven en makkelijk te reserveren via internet.
10
Recommendation
Yes
Jos Jan
17/10/20
Gewoon goed
Ik bleef langer weg, 1 mailtje en het was vlot geregeld.
8
Recommendation
Yes
Claudia
17/10/20
Prima
Parkeerplaats op 10 minuutjes lopen van Eindhoven AirPort voor een prima prijs.
10
Recommendation
Yes
ief
17/10/20
perfect
Alles perfect gegaan ,mooi dat je een code krijgt om in en uit te rijden
8
Recommendation
Yes
Wim
14/10/20
Prima
Duidelijke uitleg en niet duur.
8
Recommendation
Yes
Jaap
14/10/20
Prima en mooi dicht bij het vliegveld.
Prima parkeerplaats vlak bij Eindhoven Airport. Ik vind het echter 's nachts veel te donker en je voelt je om middernacht niet echt veilig. Mogelijk verliching aanbrengen die eventueel op bewegingssensoren aan gaat.
10
Recommendation
Yes
Sofie
13/10/20
superhandig
makkelijk reserveren en betalen op voorhand; vlotte toegang; vlakbij de luchthaven.
10
Recommendation
Yes
Raasjieda
13/10/20
Lekker vlot
Geen gedoe bij de poort, inrijden, plek zoeken en lopen naar de airport. Zo handig en dichtbij, bij terugkomst hetzelfde verhaal. Auto onbeschadigd, inladen en uitrijden! Klasse
7
Recommendation
Yes
Boris
13/10/20
Heel prettig
Wij vonden de parkeerplaats wat moeilijk te vinden maar voor de rest was alles heel prettig, vooral op de terug weg je weet de parkeerplek geen stress spullen in de auto en op weg naar huis.
10
Recommendation
Yes
Anja
13/10/20
Dicht bij luchthaven gebouw
Goede ervaring op P22 , paar minuten lopen van de vertrekhal en nette parkeerplaats
9
Recommendation
Yes
karina
13/10/20
Prima geregeld en een goede plek
prima geregeld en een goede plek voor de auto en betaalbaar
10
Recommendation
Yes
jos
13/10/20
toppie
super tevreden klant. alles liep perfect.
8
Recommendation
Yes
Rob Van der Meulen
13/10/20
Zeer goed
Wij hebben bij jullie een hele service gehad zelfs na een verkeerde boeking van mijn kant konden wij toch s,middags om 1500 uur uitrijden en we doen zeker in de toekomst meer zaken met jullie Gr rob van der meulen
9
Recommendation
Yes
steve
13/10/20
perfect geregeld
Vlucht gemist en pas 12h later aangekomen dan voorzien, mailtje gestuurd en nieuwe uitrijcode ontvangen. Super
10
Recommendation
Yes
Eric
13/10/20
Prima: zoals gewoonlijk!
Wegens Corona heb ik verscheidene malen de reservatie noodgedwongen moeten aanpassen. dit is steeds vlot en makkelijk gebeurd. Het parkeren op zich is praktisch, dicht bij de luchthaven. Voor mij geen twijfel: Park&Fly is mijn vaste partner als ik parkeerplaats nodig heb aan de luchthaven van Eindhoven.