10,000+ ratings with a 8,5 score

Customers give us a rating of 8.6

This is why tens of thousands of travellers choose Park & Fly every year

1. Low-cost parking

Would you like the convenience of Valet Parking or would you prefer to park your car yourself? Would you like to park 5 minutes’ walking distance or 2 minutes’ walking distance from the terminal? We have a low-cost solution for every preference. Choose the time frame, compare prices and book now.

 

2. Safe and reliable

Park & Fly has all the necessary permits and we comply with all legislation and regulations. In addition, we have our own - even stricter - safety measures; all our parking areas have barriers and security codes. Furthermore, our premises are well-lit with regular surveillance. 

3. Handing in keys is not mandatory

In most of our parking areas, you park your car yourself. This means that you do not need to hand in your keys or leave them behind, and so you can be sure that your car will remain where you parked it. If you have selected Valet Parking, then obviously you will need to hand in your car keys. For Valet Parking customers, we make a note of the mileage with the customer before carefully parking the car in a safe place.

 

4. Customer rating: 8.6

Even more important than saving on parking costs, is the fact that you can travel with peace of mind; our customer rating speaks for itself. On average our customers rate our service as 8.6. Are you planning to use Park & Fly? If so, we look forward to hearing what you think of our services!

Total score 8.5
Past 12 months 8.8
Rate us See all reviews
10
Recommendation
Yes
Charlotte Schmittmann
04/08/20
Echt geweldig en ontzettend handig
Ik vond het echt de ideale oplossing. Je hoeft nergens te wachten op iemand en kan gewoon met een code naar binnen en met een code naar buiten. De auto staat achter een dik hek waardoor het erg veilig voelt. Verder ben je helemaal vrij in hoe laat je aankomt en weer weggaat. TOP!
9
Recommendation
Yes
Steven
04/08/20
Prima, wat je er van verwacht.
Gemakkelijk in en uitrijden, op loop afstand van de terminal.
10
Recommendation
Yes
Veronique Noelmans
04/08/20
Super snel en gemakkelijk
Top
8
Recommendation
Yes
Julie
04/08/20
Goede parking, geen sleutel afgeven!
Goede parking. Handig met de toegangscode. GEEN SLEUTEL AFGEVEN!! wat wij super vinden! Enkel spijtig van de voetgangers toegangspoort. Deze valt nog automatisch meer in het slot dus jij het verlaten van de parking vergeten mensen te trekken aan de poort en blijft deze dus los (en onbeveiligd) staan.
9
Recommendation
Yes
Koen
04/08/20
Helemaal prima!
Prima ervaring gehad met Park & Fly in Eindhoven. Op loopafstand van de luchthaven en goede service bij vertraging van de terugvlucht.
8
Recommendation
Yes
Guy
04/08/20
Goed!
Goed geregeld
10
Recommendation
Yes
Isa
04/08/20
Top
Gemakkelijk reserveren
10
Recommendation
Yes
Kristel
04/08/20
goede service
goede service en kort bij de luchthaven.
8
Recommendation
Yes
Pieter Michiels
04/08/20
Vlakbij de luchthaven
Eenvoudig in en uitrijden met een code, vlakbij de luchthaven
10
Recommendation
Yes
Oliver
04/08/20
Dichtbij de vertrekhal en goedkoop!
Gewoon perfect, de ideale parking voor Eindhoven Airport!
8
Recommendation
Yes
Thijs
04/08/20
Prima
Goed
8
Recommendation
Yes
Greet Vanhove
04/08/20
vlot parkeren aan concurrentieel tarief
Bij prijsvergelijking was dit de beste keuze. Vlot in- en uitrijden met de code. Wandelafstand naar de luchthaven. Beveiligde parking.
9
Recommendation
Yes
T Benko
04/08/20
Goed, prima
Echt goed
10
Recommendation
Yes
Eric
04/08/20
Perfect
Alles perfect zeer dichtbij terminal - in-en uit met code
9
Recommendation
Yes
Natascha
04/08/20
Top
We hebben het zeer goed ervaren. Zowel de parkeerplek als de prijs was zeer goed. De volgende keer zeker weer.
9
Recommendation
Yes
Hielko
04/08/20
Perfect weer
Perfect weer alleen door een eigen fout moesten we wel even bellen met de wachttijd vandien voordat de slagboom open ging
10
Recommendation
Yes
Martin
04/08/20
Werkt perfect en lekker dichtbij voor een prima prijs.
Parkeerplaats ligt dichtbij de vertrekhal. Je krijgt door de hekken een veilig parkeergevoel.
9
Recommendation
Yes
Ronny
03/08/20
Gewoonweg goed
Ik ben heel tevreden. Zelfs bij de Corona toestanden.
10
Recommendation
Yes
William
03/08/20
Prima uitstekend
Goede service
9
Recommendation
Yes
wouter
03/08/20
Goed en duidelijk
goed en duidelijk
10
Recommendation
Yes
Valentin
02/08/20
great service
Booked parking at Park&Fly Eindhoven several times, everything worked great every time. Good value for money.
10
Recommendation
Yes
Metje
02/08/20
Goed bereikbaar en makkelijk parkeren
Voor het eerst via Eindhoven gevlogen en aangezien we heel vroeg in de ochtend gingen vliegen was een parkeerplaats voor de auto voor bijna 2 weken de beste optie. We kregen een toegangscode via de mail en je kunt een eigen parkeerplaats zoeken. Daarna wordt op de stoep en via borden de weg naar vliegveld aangegeven. Makkelijk lopend te doen. Wij zijn een gezin met 2 kinderen.
10
Recommendation
Yes
Marc
02/08/20
Als altijd, een makkelijke en perfecte manier van parkeren bij Eindhoven Airport
Niks op aan te merken. Prima parkeergelegenheid.
10
Recommendation
Yes
Darius
02/08/20
Very pleasant experience!
Easy to book, to find the parking slot, to use the code for entrance (no person involved, only machine).
9
Recommendation
Yes
JVictorina
02/08/20
Relex
Nog nooit heb ik me zo relex gevoeld, toen ik vliegveld uitliep. Ik hoefde me geen enkele zorgen te maken om naar huis te gaan. Met zware bagage op de bus wachten. Neee dat is verleden tijd. Wat een heerlijk gevoel was dat om in mijn eigen auto te stappen met mijn bagage vanuit Eindhoven richting Rotterdam te rijden. Dankzij Park & Fly