10,000+ ratings with a 8,5 score

Customers give us a rating of 8.6

This is why tens of thousands of travellers choose Park & Fly every year

1. Low-cost parking

Would you like the convenience of Valet Parking or would you prefer to park your car yourself? Would you like to park 5 minutes’ walking distance or 2 minutes’ walking distance from the terminal? We have a low-cost solution for every preference. Choose the time frame, compare prices and book now.

 

2. Safe and reliable

Park & Fly has all the necessary permits and we comply with all legislation and regulations. In addition, we have our own - even stricter - safety measures; all our parking areas have barriers and security codes. Furthermore, our premises are well-lit with regular surveillance. 

3. Handing in keys is not mandatory

In most of our parking areas, you park your car yourself. This means that you do not need to hand in your keys or leave them behind, and so you can be sure that your car will remain where you parked it. If you have selected Valet Parking, then obviously you will need to hand in your car keys. For Valet Parking customers, we make a note of the mileage with the customer before carefully parking the car in a safe place.

 

4. Customer rating: 8.6

Even more important than saving on parking costs, is the fact that you can travel with peace of mind; our customer rating speaks for itself. On average our customers rate our service as 8.6. Are you planning to use Park & Fly? If so, we look forward to hearing what you think of our services!

Total score 8.6
Past 12 months 9
Rate us See all reviews
4
Recommendation
No
Ben
19/10/21
Slecht
De slagboom bij P21 zou open moeten gaan op het kenteken van onze auto. Nou helaas niet. Er zou vlak voor ons vertrek een QR code verstuurd worden voor het geval dat de slagboom niet open gaat op het kenteken. Nou niet ontvangen. Telefonisch waren ze op dat moment steeds niet bereikbaar. We zaten al in de stress voordat we vertrokken omdat we onze auto niet geoorloofd konden parkeren. De auto maar ergens geparkeerd waar het eigenlijk niet was toegestaan. Nog telkens bezig om telefonisch contact te krijgen met Park&Fly. We waren ondertussen al naar Eindhoven vliegveld gelopen om onze koffers maar alvast in te checken. Uiteindelijk contact en alsnog onze auto opgehaald en naar de slagboom gereden van Park&Fly. Daar aangekomen is via een telefonische code de slagboom omhoog gegaan. De telefoniste zei dat ons dat er al meer mensen te kampen hadden gehad met hetzelfde probleem die ochtend, dat de slagboom niet opende op het kenteken. Was echt niet leuk zo vlak voor vertrek s’morgens vroeg om 04.45 uur. Het enige wat wel goed was, was dat de parkeerplaats daar bewaakt is, heel dicht bij het vliegveld ligt en voordelig is. Maar wat je hebt gereserveerd en betaald moet gewoon goed werken.
7
Recommendation
Yes
Vivien
20/02/21
Prima
Het enige minpunt is dat het hek defect was en niet op het slot viel. Dus iedereen kon het parkeerterrein op en de inhoud van je auto leeg halen.
8
Recommendation
Yes
Ryan
01/01/21
Perfect
Goede locatie, snel, veilig. Moeilijk telefonisch te bereiken.
10
Recommendation
Yes
Norbert
29/12/20
Ik raad ten zeerste aan om op de luchthaven van Eindhoven te parkeren. Veilig en goedkoop
Ik ben erg blij en ik zal het zeker nog een keer gebruiken.
9
Recommendation
Yes
René
28/12/20
Fantastisch
Fantastisch
10
Recommendation
Yes
Vlado
28/12/20
Perfect geregeld
Dicht bij makkelijk te vinden
10
Recommendation
Yes
Emanuel
28/12/20
Helemaal goed
Helemaal goed
10
Recommendation
Yes
Leroy
28/12/20
Super
Geweldig geregeld met een code om in te rijden. Terugreis had ik een vertraging van 4uur, waardoor ik de poort niet meer kon openen. Met één belletje was dat snel geregeld. Top!
10
Recommendation
Yes
Vesela
28/12/20
Top Top Top
Het is prima gegaan, echt super goed. Ik heb geen opmerkingen
10
Recommendation
Yes
Geoffrey
24/12/20
Top
Heel snel en makkelijk zeker betaalbaar. Telefonisch goed te bereiken en heel hulpzaam. Aan te raden voor allen
8
Recommendation
Yes
Adrianus Klaare
24/12/20
Prima geregeld
kort bij de vertrekhal
9
Recommendation
Yes
Marion van der Koelen
24/12/20
prima
Voldeed aan alle verwachtingen.
9
Recommendation
Yes
Philip.Bruijs
24/12/20
Zeer comfortabel en voordelig!
Zie boven
10
Recommendation
Yes
John
24/12/20
Prima parkeren op loopafstand
Prima parkeerplaats, makkelijk toegankelijk met code. Dichtbij de terminal
9
Recommendation
Yes
Guy
24/12/20
Super
Goede parking, eenvoudig te boeken,
10
Recommendation
Yes
Maria
24/12/20
Top service
Reservering liep vlot, ruime parkeerplaats, niet ver van vliegveld en altijd bereikbaar bij problemen.
10
Recommendation
Yes
Rob
24/12/20
Vlakbij de terminal, prima plek voor een goede prijs
Als je met koffers of tassen moet sjouwen is dit een formidabele plek, beter dan de plekken die bij de luchthaven horen, dichterbij en voor minder geld.
10
Recommendation
Yes
Daan
24/12/20
Top service
Top service
9
Recommendation
Yes
Coen
24/12/20
I hassle parking
Gaarne mogelijkheid tot betaling via Paypal toevoegen.
7
Recommendation
Yes
Olivier
24/12/20
Goede prijs kwaliteit
P22 is gemakkelijk te vinden juist voor P1. Code invoer lukte niet meteen maar uiteindelijk wel. Gemakkelijk een plaats gevonden. Eerst via links van P1 naar de terminal gewandeld, bij terugkomst via rechts, maar in beide gevallen over een hek moeten klimmen want ik vond de juiste weg niet. Het heeft ook wat langer dan 5 minuten stappen geduurd.
10
Recommendation
Yes
Rene
24/12/20
Handig, dichtbij en redelijk goed geprijsd parkeren.
Voor een vlucht vanaf Eindhoven geparkeerd via park & fly. Gekozen voor een plek dichtbij, via toegangspoort rij je een afgesloten parkeerplek op niet ver van de terminal. Ik ben blij met deze mogelijkheid en vertel het ook regelmatig door.
9
Recommendation
Yes
Slavisavel Ignat
24/12/20
9
Everything was fast ,insurance and very easy .
10
Recommendation
Yes
Katty
24/12/20
Super
Vlak bij ingang luchthaven. Bij het uitrijden werkte code niet, maar er was binnen 1 minuut een medewerker om te helpen. Topservice bedankt
9
Recommendation
Yes
Nancy Celis
15/11/20
Altijd in orde de parking
Nooit nog geen problemen ondervonden.
10
Recommendation
Yes
Anne
14/11/20
Makkelijk bij boeken
Dichtbij!