10,000+ ratings with a 8,5 score

Customers give us a rating of 8.6

This is why tens of thousands of travellers choose Park & Fly every year

1. Low-cost parking

Would you like the convenience of Valet Parking or would you prefer to park your car yourself? Would you like to park 5 minutes’ walking distance or 2 minutes’ walking distance from the terminal? We have a low-cost solution for every preference. Choose the time frame, compare prices and book now.

 

2. Safe and reliable

Park & Fly has all the necessary permits and we comply with all legislation and regulations. In addition, we have our own - even stricter - safety measures; all our parking areas have barriers and security codes. Furthermore, our premises are well-lit with regular surveillance. 

3. Handing in keys is not mandatory

In most of our parking areas, you park your car yourself. This means that you do not need to hand in your keys or leave them behind, and so you can be sure that your car will remain where you parked it. If you have selected Valet Parking, then obviously you will need to hand in your car keys. For Valet Parking customers, we make a note of the mileage with the customer before carefully parking the car in a safe place.

 

4. Customer rating: 8.6

Even more important than saving on parking costs, is the fact that you can travel with peace of mind; our customer rating speaks for itself. On average our customers rate our service as 8.6. Are you planning to use Park & Fly? If so, we look forward to hearing what you think of our services!

Total score 8.5
Past 12 months 8.7
Rate us See all reviews
10
Recommendation
Yes
Marc
22/01/20
Weer prima voor elkaar!
Zoals het hoort. Gewoon inrijden zonder problemen en parkeren en na afloop weer uitrijden zonder problemen. Het valt me wel op dat ik de laatste 2x bij het uitrijden 2x de code moet intoetsen. Maar dit kan evenzo goed aan mij liggen omdat ik de code verkeerd intoets. Maar dat is verder geen negatieve beoordeling, alleen een mededeling. We zien wel of het vaker gebeurd.
10
Recommendation
Yes
Arie Buizer
22/01/20
Dichtbij de vluchthaven, Zelf je sleutel houden en bij vertraging vlucht niet bijbetalen.
Perfect.
9
Recommendation
Yes
Ingrid
22/01/20
Prima verzorgt, eenvoudig
Goede ervaring met Park en Fly. Had even moeite om P26 te vinden maar eenmaal daar geen problemen met in en uitrijden. Snelle afhandeling van wijizing in reservering
7
Recommendation
Yes
André
22/01/20
Prima!
Ondanks laat tijdstip snel en correct geholpen.
10
Recommendation
Yes
Marjoleine
22/01/20
Top
We stonden op P22 (lekker dichtbij!) en een dag van te voren konden we nog wijzigingen doorgeven. Dat werd direct verwerkt.
8
Recommendation
Yes
Ans
22/01/20
Goed bevallen
Was wel ff moeilijk te vinden ivm de verbouwing op de AirPort Wat een chaos
10
Recommendation
Yes
Wilhelmus
22/01/20
Prima
Prima en veilig
6
Recommendation
Yes
Jac
22/01/20
Slecht aangeduid. 2x aan voorbij gereden.
Lekjer dichtbij aankomsthal. Beter aangeven vanaf de straat is wenselijk.
10
Recommendation
Yes
Colin
22/01/20
Goed aan te rijden, kort stukje lopen
Helemaal perfect
10
Recommendation
Yes
Melissa
22/01/20
Top, super snellen service
Super handig met de code. Je hoeft nergens te wachten.
8
Recommendation
Yes
Chris
22/01/20
Aanrader Eindhoven Airport
Makkelijk,toegankelijk, ruim en op loopafstand airport
10
Recommendation
Yes
Robin
22/01/20
Erg goed!
Werkt handig en snel. Daarnaast hadden wij vertraging door de mist waarsoor wij niet konden landen. Vrij snel kregen wij bericht dat onze uitrijdcode met een dag werd verlengd zodat wij zonder problemen uit konden rijden. Prima service!
10
Recommendation
Yes
Koen
22/01/20
Top!
Altijd klantgericht. Goeie locatie. Veilige parkeerplek.
8
Recommendation
Yes
Wendy Van der Ho
22/01/20
Prima parkeerplaats
De parkeerplaats voldoet prima, vond in het donker alleen lastig te vinden dus een tip is, hang iets groter bord aan de buitenkant. En in en uitrijden met kenteken zou makkelijker zijn dan een code. Waar wel goed over nagedacht is, is dat je oom niet bij de auto kan komen zonder een vode in te voeren. Dus als je er niets te zieken hebt kom je er ook niet in. Prima plek, prima prijs
10
Recommendation
Yes
Sylvia
22/01/20
Ruime keuze in locaties,
Ruime keuze in de locaties, makkelijk te boeken.
9
Recommendation
Yes
Willem
21/01/20
Prima parkeerplaats op loopafstand.
Prima parkeerplaats op enkele minuten loopafstand van Eindhoven airport. Snel inrijden en uitrijden met de eigen code. Op de terugvlucht hadden we vertraging, waardoor de code van de slagboom niet meer werkte. Met een telefoontje naar de klantenservice was dit echter weer opgelost.
10
Recommendation
Yes
Athina Labancz
21/01/20
Clear and easy booking and access to the parking
There are a few parking places you can choose from. The booking was 5 minutes. You get a code you enter the parking which is prior clearly demonstrated on a map then you park your car and that's it. Very satisfied have been using Park&Fly for years
8
Recommendation
Yes
Nino
21/01/20
Fast and efficient, wish the site was not just in Dutch
Very good
8
Recommendation
Yes
Joris
21/01/20
Prima geregeld
Zelfs op het laatste moment uitstekend geregeld bij dit bedrijf.
8
Recommendation
Yes
Henk
21/01/20
Vertrouwd en veilig dichtbij parkere
Reserveren is eenvoudig, parkeren dichtbij op afgesloten parkeerplaats, geen zorgen
9
Recommendation
Yes
Edwin
21/01/20
Prima geregeld en echt dichtbij!
Makkelijk in- uitrijden En echt dichtbij vaak staat er 6 min lopen en is het veel verder, nu was het prima aanrader!
9
Recommendation
Yes
Axel
20/01/20
Alles reibungslos.
Kann ich nur empfehlen.
2
Recommendation
No
C
20/01/20
Slechte lokatie
De lokatie was nauwelijks te vinden. Er is een slagboom, maar verder is er geen beveiliging. Ook is de plek onverlicht ‘s avonds
3
Recommendation
No
Frank
19/01/20
Redelijk te vinden, rommelig en auto na lang weekend onder de modder!
Matig aangegeven om de juiste route te vinden in de regen. Waar is de hoofdingang? Auto terug gevonden onder een dikke laag modder!
10
Recommendation
Yes
Hans
18/01/20
Prima !
Reserveren en toegang terrein verlopen soepel.