10,000+ ratings with a 8,5 score

Customers give us a rating of 8.6

This is why tens of thousands of travellers choose Park & Fly every year

1. Low-cost parking

Would you like the convenience of Valet Parking or would you prefer to park your car yourself? Would you like to park 5 minutes’ walking distance or 2 minutes’ walking distance from the terminal? We have a low-cost solution for every preference. Choose the time frame, compare prices and book now.

 

2. Safe and reliable

Park & Fly has all the necessary permits and we comply with all legislation and regulations. In addition, we have our own - even stricter - safety measures; all our parking areas have barriers and security codes. Furthermore, our premises are well-lit with regular surveillance. 

3. Handing in keys is not mandatory

In most of our parking areas, you park your car yourself. This means that you do not need to hand in your keys or leave them behind, and so you can be sure that your car will remain where you parked it. If you have selected Valet Parking, then obviously you will need to hand in your car keys. For Valet Parking customers, we make a note of the mileage with the customer before carefully parking the car in a safe place.

 

4. Customer rating: 8.6

Even more important than saving on parking costs, is the fact that you can travel with peace of mind; our customer rating speaks for itself. On average our customers rate our service as 8.6. Are you planning to use Park & Fly? If so, we look forward to hearing what you think of our services!

Total score 8.6
Past 12 months 8.9
Rate us See all reviews
9
Recommendation
Yes
Nancy Celis
15/11/20
Altijd in orde de parking
Nooit nog geen problemen ondervonden.
10
Recommendation
Yes
Anne
14/11/20
Makkelijk bij boeken
Dichtbij!
9
Recommendation
Yes
Nick
12/11/20
Effectief 2min wandelen tot ingang Eindhoven airport
Zeer handige en makkelijk te bereiken parking die op 250m wandelen van de ingang van Eindhoven airport ligt. Reserveren online gaat zeer snel en zonder al teveel moeilijkheden. Het betreden van het domein met de verkregen in en uitrij codes is evenzeer zeer handig.
10
Recommendation
Yes
eric De Fooz
12/11/20
gemakkelijk
vlot en gemakkelijk
5
Recommendation
Yes
Koos
11/11/20
Goed maar duur
Goed bereikbaar, dicht bij luchthaven. Wel heel prijzig. In en uitrijden met code werkt heel goed
8
Recommendation
Yes
Arjen
11/11/20
Ongecompliceerd
Als je ´s ochtends in het donker aankomt is het niet makkelijk de parkeerplaats te vinden. Het bordje is onopvallend en de gps geeft een andere plaats aan. Verder alles prima gefunctioneerd is en niet verder weg dan P4, maar wel goedkoper.
10
Recommendation
Yes
Tuerlinckx Peter
10/11/20
super om hier te parkeren
De parking bevind zich op een paar honderd meter van de ingang van de luchthaven, prima communicatie om het terrein binnen te komen, de parkeerplaats is niet overdekt maar ordelijk en net, met die zelfde code kan je ook het terrein verlaten, voor mij de ideale parking als ik een vlucht heb op Eindhoven .
10
Recommendation
Yes
Lies
10/11/20
Zeer goed
Betaalbaar en vlakbij de luchthaven
10
Recommendation
Yes
Monique
10/11/20
Helemaal prima
Goed vindbaar en op loopafstand van de vertrekhal
8
Recommendation
Yes
BrAm
10/11/20
Heel correct !
Heel correct , ook nadien om factuur te krijgen . Nog makkelijker zou zijn indien klant deze zelf kan downloaden .
10
Recommendation
Yes
Fred
10/11/20
Geweldig makkelijk snel
Perfect
10
Recommendation
Yes
Lonneke
10/11/20
Goede indruk en instructies
Goede indruk en instructies
10
Recommendation
Yes
Joost
10/11/20
Prima
De eerste keer geweest en de volgende keer zeker weer en niet de traditionele parking van Airport Eindhoven
9
Recommendation
Yes
Dieter Heidermann
09/11/20
Einfach, schnell unkompliziert
Einfach Buchung Bei Rückfragen kommen Antworten Umbuchung gut verarbeitet
10
Recommendation
Yes
Max
09/11/20
Top!
Niet ver van het vliegveld. Accu was leeg, nummer gebeld en binnen twee minuten stond er iemand met startkabels! Supervriendelijke jongen ook!
7
Recommendation
Yes
Steven
08/11/20
Fijne parking
Dichtbij en degelijke parking
10
Recommendation
Yes
Sandra
08/11/20
Zeer tevreden!
Makkelijk te boeken, betaalbaar en bijna tegenover het vliegveld.
10
Recommendation
Yes
jos keesom
08/11/20
Dichtbij vliegveld tegen een lage prijs
Dichtbij vliegveld tegen een lage prijs
9
Recommendation
Yes
j van gelder
08/11/20
super
super
10
Recommendation
Yes
Werner
08/11/20
Toplocatie ,eenvoudige formule
Toplocatie ,eenvoudige formule
9
Recommendation
Yes
Baukje
08/11/20
Liep gesmeerd
Alles goed geregeld ook bij wijzigingen van terug vlucht snelle reactie.
10
Recommendation
Yes
Sebastien
08/11/20
RAS, parfait
Rien a signaler, c'est parfait ;-)
9
Recommendation
Yes
Familie. Boerkamp
07/11/20
Gewoon prettig en gemakkelijk
Goede ervaring
10
Recommendation
Yes
Bas
05/11/20
Zeer goede parkeer ervaring, flexibiliteit met verlenging
Zeer goede parkeer ervaring, flexibiliteit met verlenging
10
Recommendation
Yes
Giovanni
05/11/20
Great parking option at Eindhoven airport
Just 5 minutes walking to departure hall. Very cheap option. Easy to reach and access.