10,000+ ratings with a 8,5 score

Customers give us a rating of 8.6

This is why tens of thousands of travellers choose Park & Fly every year

1. Low-cost parking

Would you like the convenience of Valet Parking or would you prefer to park your car yourself? Would you like to park 5 minutes’ walking distance or 2 minutes’ walking distance from the terminal? We have a low-cost solution for every preference. Choose the time frame, compare prices and book now.

 

2. Safe and reliable

Park & Fly has all the necessary permits and we comply with all legislation and regulations. In addition, we have our own - even stricter - safety measures; all our parking areas have barriers and security codes. Furthermore, our premises are well-lit with regular surveillance. 

3. Handing in keys is not mandatory

In most of our parking areas, you park your car yourself. This means that you do not need to hand in your keys or leave them behind, and so you can be sure that your car will remain where you parked it. If you have selected Valet Parking, then obviously you will need to hand in your car keys. For Valet Parking customers, we make a note of the mileage with the customer before carefully parking the car in a safe place.

 

4. Customer rating: 8.6

Even more important than saving on parking costs, is the fact that you can travel with peace of mind; our customer rating speaks for itself. On average our customers rate our service as 8.6. Are you planning to use Park & Fly? If so, we look forward to hearing what you think of our services!

Total score 8.5
Past 12 months 8.7
Rate us See all reviews
8
Recommendation
Yes
Manuela
24/02/20
Prima geregeld
De routebeschrijving klopte niet helemaal en de aanduiding van de parkeerplekken ook niet maar na een telefoontje was t in orde!
8
Recommendation
Yes
Kris Mendonck
24/02/20
interessant model voor zowel uitbater als gebruiker.
parkingplaatsen nogal smal. Gevaar vluchtmisdrijf bij deurbeschadiging auto.
10
Recommendation
Yes
Janneke vd Sande
24/02/20
Binnen 1 minuut geregeld! Net voor vertrek
Lang parkeren bleek vol, dus moesten we à la minute een parkeerplaats vinden. Dat lukte bij park & fly!! En voor een super schappelijk prijsje, top dus!!
5
Recommendation
No
E.R. Veenhuis
24/02/20
Als er een groot bedrijfbord aan de ingang staan, dan had ik Park & Fly vast in 1* gevonden!
Mede door de wegwerkzaamheden en mijn onbekendheid ter plaatse maakte dat ik een extra rondje moest maken om te begrijpen waar de ingang van de parkeerplaats zich bevind.
10
Recommendation
Yes
C
22/02/20
Goed
Prima dichtbij en makkelijk
8
Recommendation
Yes
A vd Berg
22/02/20
Prima
Goede ervaring en indien nodig flexibel
10
Recommendation
Yes
Tineke
22/02/20
Goed vindbaar en korte afstand na vliegveld
Prima parkeergelegenheid Dicht bij ingang van het vliegveld
10
Recommendation
Yes
Max
22/02/20
Dikke prima
Dichtbij, niet te duur, en voldoende ruimte
9
Recommendation
Yes
Eric
21/02/20
Fijne en veilige parkeermogelijkheid dichtbij de terminal.
Stond met een lege accu na een vakantie. Met een telefoontje naar park en fly stond Bob binnen een paar minuten bij ons met een accubooster!!! Super fijn dat zij ons op weg geholpen hebben met deze service. Top!
7
Recommendation
Yes
t
21/02/20
Prima
Het bord voor de entree mag iets zichtbaarder of opvallender.
6
Recommendation
Yes
Egide Jans
21/02/20
in orde
's avond moeilijk te vinden, niet duidelijk aangegeven ingang toch nog wel duur, daar het toch een eind lopen is en niet overdekt. er stonden wagens op niet-parkeerplaatsen gras) werken met toegangscode werkt prima. informatie in mailing is prima.
9
Recommendation
Yes
Rainer Domes
21/02/20
Loopafstand klopt helemaal zoals aangegeven
Van inchecken naar parkeerplaats tot aan uitchecken van parkeerplaats alles prima geregeld. Wij gaan zeker weer gebruik maken van deze parkeer mogelijkheid.
9
Recommendation
Yes
Rob
21/02/20
voor mij P22 een super parkeerplaats.
De veiligheid voor dat je er op kunt met code en kenteken herkenning. Ik heb deze parkeerplaats al vele malen geboekt als ik vanaf Eindhoven vertrek.Daarvoor heb ik ook een account voor het parkeren via Park & Fly.
9
Recommendation
Yes
andrea Teunissen
21/02/20
lekker makkelijk
ideaal als je weg gaat vanuit vliegveld eindhoven. klein stukje lopen. handig met code.
9
Recommendation
Yes
Gerrit
21/02/20
Alles snel, safe en simpel te regelen...
Bij Park & Fly is alles overzichtelijk en makkelijk te regelen, en dat allemaal via het Web. Snel, Safe en Simpel. Goed prijs en kwaliteit verhouding. Alhoewel het tarief soms dicht bij de andere services liggen op Eindhoven, Dus Twijfel slaat soms toe. Maar tot nu tot goede service en werkbare terreinen, goede plekken om te parkeren en systemen die goed werken. Verder is dat per e-mail heel duidelijk is wat je moet doen en je ook eventueel kunt verlengen etc. Prima geregeld.
10
Recommendation
Yes
Ine
20/02/20
Ideale ligging, makkelijk bereikbaar
Makkelijk te boeken.
10
Recommendation
Yes
Marleen
20/02/20
Werkt prima!
Duidelijk qua reservering mails en uitleg! Ook fijn om paar dagen van te voren herinnerings mail te ontvangen met nog eens de details!
9
Recommendation
Yes
Karin
20/02/20
Super tevreden
Makkelijk te vinden. Niet duur en op korte loopafstand airport. Ga zeker de volgende keer weer reserveren.
10
Recommendation
Yes
Leo
20/02/20
Prettig eenvoudig en doeltreffend
Prettig eenvoudig en doeltreffend en natuurlijk ook dichtbij.
9
Recommendation
Yes
Stefgi
20/02/20
Betrouwbaar en flexibel
Door omstandigheden moest ik langer parkeren. 1 mailtje en het was direct geregeld. Via een link kon ik bij betalen met ideal en kreeg een nieuwr uitrijd code.
8
Recommendation
Yes
P. Kleppe
20/02/20
Alles werkte prima
De code werkte meteen
8
Recommendation
Yes
roger
20/02/20
Te betalen
Vlakbij en handig
10
Recommendation
Yes
Erika
20/02/20
Duidelijk helder en eenvoudig geregeld parkeren
Prima geregeld lokaties dicht bij terminal.Toegangscode en informatie keurig op tijd 3n helder aangeleverd.Top!!!!
9
Recommendation
Yes
Gerben
20/02/20
Prima
Oke
8
Recommendation
Yes
Ella
20/02/20
Gemakkelijk
Niet ver van het vliegveld, gemakkelijk om te parkeren