10,000+ ratings with a 8,5 score

Customers give us a rating of 8.6

This is why tens of thousands of travellers choose Park & Fly every year

1. Low-cost parking

Would you like the convenience of Valet Parking or would you prefer to park your car yourself? Would you like to park 5 minutes’ walking distance or 2 minutes’ walking distance from the terminal? We have a low-cost solution for every preference. Choose the time frame, compare prices and book now.

 

2. Safe and reliable

Park & Fly has all the necessary permits and we comply with all legislation and regulations. In addition, we have our own - even stricter - safety measures; all our parking areas have barriers and security codes. Furthermore, our premises are well-lit with regular surveillance. 

3. Handing in keys is not mandatory

In most of our parking areas, you park your car yourself. This means that you do not need to hand in your keys or leave them behind, and so you can be sure that your car will remain where you parked it. If you have selected Valet Parking, then obviously you will need to hand in your car keys. For Valet Parking customers, we make a note of the mileage with the customer before carefully parking the car in a safe place.

 

4. Customer rating: 8.6

Even more important than saving on parking costs, is the fact that you can travel with peace of mind; our customer rating speaks for itself. On average our customers rate our service as 8.6. Are you planning to use Park & Fly? If so, we look forward to hearing what you think of our services!

Total score 8.5
Past 12 months 8.7
Rate us See all reviews
1
Recommendation
No
Anja
25/03/20
25% Storno Gebühr trotz Reisewarnung Covid19
Keine Kulanz trotz offizieller Reisewarnung. Lediglich Vorschlag der Anrechnung bei nächster Buchung.Da die Problematik länger bestehen wird und der Flughafen Eindhoven nicht unser nächster Abflugort sein wird für uns keine Option. Alle anderen Stornierungen Flug,Mietwagen,Hotel werden zu 100% erstattet.
3
Recommendation
No
Eugene
16/03/20
Nauwelijks plaats
De parkeerplaats was bomvol, en omdat mensen niet precies in de vakken parkeren, was het pas na lang zoeken mogelijk een (eigenlijk veel te kleine) parkeerplaats te vinden. Daarnaast bleek ook de uitreik code niet te werken, alhoewel dit uiteindelijk na tussenkomst van de helpdesk wel opgelost is. In de toekomst ga ik in ieder geval geen gebruik meer maken van dit parkeerterrein. Liever iets meer betalen en zorgeloos kunnen parkeren, dan op deze manier
10
Recommendation
Yes
Ronny Vanlook
15/03/20
Terugbetaling
Tof dat ze een deel terug betalen nu met de corona crisis! We hebben bij de concurrentie slechtere ervaring!
3
Recommendation
Yes
Pw
15/03/20
Extra kosten
2eur extra kosten bij het opgeven van mijn kenteken. 2x betaald maar niets terug ontvangen. Heel wazig. Verder zou mijn beoordeling beter zijn geweest als dit waarschijnlijk direct was opgelost. Prima service echter wel in duits mails ontvangen. Maar de review weer in Nederlands... Prima parkeerplaats. Toegang lopend als met auto dmv toegangscode. Tenminste als de anderen het hek wel dichtdoen. Mag wel naar gekeken worden.
4
Recommendation
No
Alessandro
15/03/20
Parkeerplaats was overvol en ik had ondanks reservering geen mogelijkheid tot parkeren.
Ik had van tevoren gereserveerd maar toen ik aankwam bij de parkeerplaats was er absoluut geen plek om mijn auto te parkeren. Er was nog een auto met hetzelfde probleem. Ik heb toen gebeld en na enige computerproblemen kon de medewerkster van Park & Fly mijn reservering overzetten naar één van de nabijgelegen parkeerplaatsen, waar gelukkig nog wel enige plaatsen over waren. Ondanks dat we op tijd waren, werd het zo wel erg spannend om ons vliegtuig te halen.
1
Recommendation
No
Rob
15/03/20
Geen entree
Code werkte niet. Stress allom in de auto. Nummer gebeld bij nood. Na een aantal minuten contact en de slagboom ging open. Gelukkig fijn kunnen parkeren. Uitrijden was geen probleem. Code werkte direct.
7
Recommendation
No
Martijn
14/03/20
Goed opgelost
Na wat problemen is het goed opgelost door ParkenFly. Tip: Graag de telefonisch hulpservice goed instrueren.
5
Recommendation
No
Ella
12/03/20
Niet blij met de parkeerplaats
Enkele dagen voor vertrek kregen wij een andere parkeerplaats aangewezen. Zou op dezelfde afstand liggen als de oorspronkelijke. Dit is dus niet het geval. Afstand ligt op 10 min ipv 5 min. Wij hadden bewust gekeken naar de afstand naar de luchthaven en we betalen er gewoon voor. Dit vinden wij echt jammer. Advies is om dit soort acties niet meer te doen.
4
Recommendation
No
Emile
11/03/20
Gedoe met de code
Bij het inrijden, stipt op tijd, de code 4x ingetypt. We wilden gaan bellen en ineens ging de boom open. Bij het eruit rijden, 45 min te vroeg, na 3x intypen nog steeds geen boom open. Een gebruiker achter ons vond het, zeer terecht, te lang duren. Hij heeft ons zijn code gegeven en zo konden we eruit. En hun ook. Voor ons nooit geen park en fly meer.
1
Recommendation
No
A
11/03/20
Door schade aan achterlicht
Mijn auto is op de parking aangereden,met als gevolg dat het achterlicht dusdanig beschadigd is dat het half vol met water gevuld is. Er was geen bericht achtergelaten,dus ik neem aan dat jullie niet op de videobewaking gezien hebben wie dat gedaan heeft!
2
Recommendation
No
Huib
11/03/20
Slagboom ging niet open
Het kostte verschillende telefoontjes en bijna 10 minuten voordat ik kon uitrijden. Buitengewoon slechte ervaring.
10
Recommendation
Yes
Rudolf
10/03/20
Satisfied. Car survived without any damages for 10 days parked.
Well organised. No problems.
10
Recommendation
Yes
Denise
10/03/20
we zijn steeds tevreden!
wij parkeren onze wagen steeds bij Park & Fly, goede parking, niet ver van de luchthaven, dus wij zijn zeer tevreden.
9
Recommendation
Yes
frank van rooij
10/03/20
perfect
perfect
10
Recommendation
Yes
Remco
10/03/20
Super tevreden , top geregeld
Snel , zakelijk , goed geregeld en correcte afhandeling, top
10
Recommendation
Yes
Reiner
10/03/20
Zum Terminal - ein Katzensprung!
Keine Probleme bei der Reservierung - und auch keine Probleme, wenn der Parkplatz ein paar Minuten früher erreicht oder später verlassen wurde.
10
Recommendation
Yes
Erwin
09/03/20
Prima geregeld
Heel simpel om te reserveren. Netjes verharde parkeerplaatsen en de sleutel gewoon meenemen. Kortom prima.
9
Recommendation
Yes
Gerron
09/03/20
Alles is verder helemaal goed gegaan
Verder geen opmerkingen
7
Recommendation
Yes
Arjan
09/03/20
Zonder problemen parkeren op loopafstand van vliegveld
Zonder problemen parkeren op loopafstand van vliegveld
8
Recommendation
Yes
Ester
09/03/20
Met een veilig gevoel je auto parkeren
Met een veilig gevoel hebn ik de auto geparkeerd, ook mede omdat je de sleutel bij je mag houden. Uit veiligheid heb ik wel foto's gemaakt van de auto's rondom mijn wagen voor eventuele schade, dit omdat de parkeervakken niet al te breed zijn. Dit is het enige minpuntje maar voor de rest een super ervaring.
9
Recommendation
Yes
Frederik
09/03/20
Goed geregeld en makkelijk te bereiken.!
Eenvoudig en simpel...8
10
Recommendation
Yes
ja
09/03/20
prima geregeld zelfs toen ik eerder aankwam
Wij waren 3 uur te vroeg maar na 1 telefoontje ging de slagboom al open. Lekker dichtbij en geen gehannes met op de busjes wachten in de regen.
8
Recommendation
Yes
jo
09/03/20
Is goed, dicht bij luchthavengebouw, alles in orde na lang verblijf.
De parking voor lagere termijn gebruikt. Alles in orde, codes voor toegang en verlaten werkten goed.
8
Recommendation
Yes
JLM
09/03/20
Fijne, betaalbare parkeerplek nabij vliegveld
De Park & Fly parkeerplaats is handig, veilig en betaalbaar. Reserveren via website met code bij in- en uitrijden werkt prima. Aan te raden!
10
Recommendation
Yes
Remco
09/03/20
P22 echt dichtbij Eindhoven AirPort
Goede service. Had via mail heel eenvoudig de uitrij tijd kunnen verlengen.