10.000+ beoordelingen met een 8,5

Klanten waarderen ons met een 8,5

Daarom kiezen tienduizenden reizigers elk jaar weer voor Park & Fly

1. Voordelig parkeren

Kies je voor het gemak van Valet Parking of parkeer je jouw auto liever zelf? Wil je op 5 minuten of op 2 minuten loopafstand van de terminal parkeren? We hebben een voordelige oplossing voor elke voorkeur. Kies je periode, vergelijk de tarieven en boek direct. 

 

2. Veilig en vertrouwd

Park & Fly beschikt over alle benodigde vergunningen en opereert volledig conform de wet- en regelgeving. Daarbovenop hanteren we onze (nog strengere) eigen veiligheidsmaatregelen. Zo zijn al onze parkeerterreinen voorzien van slagbomen en veiligheidscodes. Ook zijn de terreinen goed verlicht en wordt er regelmatig gesurveilleerd. 

3. Geen verplichte sleutelafgifte

Bij de meeste van onze parkeervormen parkeer je jouw auto zelf. Je hoeft de autosleutel dan niet in te leveren of achter te laten. Als je voor Valet Parking kiest, dan geef je de autosleutel uiteraard wel af. In dat geval noteren wij eerst met jou de kilometerstand, voordat we de auto zorgvuldig parkeren op een veilige plek.

 

4. Klantwaardering: 8,5

Nog belangrijker dan besparen op je parkeertarief, is dat je met een gerust gevoel op reis kunt. Wat dat betreft spreekt het oordeel van onze klanten voor zich. Die waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8,5. Kies jij ook voor Park & Fly? Dan ontvangen we ook graag jouw oordeel over onze dienstverlening!

Totaalscore 8.6
Afgelopen 12 maanden 8.9
Beoordeling plaatsen Bekijk alle beoordelingen
10
Aanbeveling
Ja
Inge
19/09/20
Netjes en super snel geregeld.
Parkeren op P22 was een goede keuze. Dicht bij op loopafstand. Nette plaatsen. Bij inkorten vakantie nieuwe datum door gegeven en restbedrag werd meteen terug gestort.
10
Aanbeveling
Ja
Erwin
08/09/20
Snel, overzichtelijk, makkelijk te vinden
Snel, overzichtelijk, makkelijk te vinden
10
Aanbeveling
Ja
Arlette
08/09/20
Geweldig
Vlot te bereiken, vlakbij luchthaven
10
Aanbeveling
Ja
Ed
07/09/20
In 1 woord geweldig
Mooie parkeerplaats, geen modderig veld. Makkelijke toegang met code. Binnen enkele minuten loopafstand en voor een mooie prijs. Helemaal toppie
9
Aanbeveling
Ja
Vesna
07/09/20
Ruime pakeerplek
ruime parkeerplaats vlak bij het vliegveld
9
Aanbeveling
Ja
Evelien
07/09/20
Lekker dichtbij met 5 minuten lopen in vertrekhal
Zou iets beter kunnen worden aangegeven.
10
Aanbeveling
Ja
E. Staadegaard
07/09/20
goed!
Snelle boeking en lekker dichtbij de terminal
10
Aanbeveling
Ja
Hemend
07/09/20
Top
Moesten een paar keer in en uit ivm verloren Id en stukken ophalen en weer naar de AirPort brengen, was geen enkele probleem om een aantal keer in en uit te rijden!
8
Aanbeveling
Ja
elsie
07/09/20
Zeer duidelijk, efficient!
Ik heb wel 1 opmerking Alle communicatie erond was in het Duits en dat vond ik niet fijn.
8
Aanbeveling
Ja
Donate
05/09/20
Prima parkeerplaats en binnen 5 min. Op het vliegveld
Alles netjes geboekt, code gekregen. Eenmaal binnen moesten we een poortje uitlopen....maar die ging niet open! Sta je daar om 5u in de ochtend. Gebeld naar park & fly krijg je een bandje te horen dat we konden mailen! En nu dan. Konden geen kant uit. Naar de andere kant gelopen bij uitrit. Stond op de paal een tekst. Algemeen nr. van parkbeheer. Moesten we teruglopen naar poortje en deed ons open. Ik vertelde mijn verhaal zei ze," oh ja hoor dat gebeurt wel vaker! Ik zei dan word het tijd dat dit doorgegeven word. " ja dat weten ze, zei ze. Dus beste park &fly, zorg dat dit in orde komt anders zouden mensen hun vlucht nog weleens kunnen missen. Een kleine oplossing en voor de klant een groot plezier!
10
Aanbeveling
Ja
JAN
05/09/20
Goed en voordelig
Ik heb deze parkeerplaats vaker gebruikt. Netjes, veilig en op loopafstand van het vliegveld.
8
Aanbeveling
Ja
bastiaan
05/09/20
Prima parkeren voor een goede prijs.
Enige minpuntje is de voetgangers ingang. Deze was zowel bij weggaan als bij terugkomen gewoon open. Dit is niet wat jullie pretenderen met een afgesloten parkeerplaats. Laten we uitgaan van een tijdelijke storing in het kastje van die deur welke inmiddels is verholpen door jullie.
10
Aanbeveling
Ja
Ronny
05/09/20
Een zeer tevreden klant.
Ik maak elke veertiendagen gebruikt van de parkings.
9
Aanbeveling
Ja
Helen
05/09/20
Prima parkeerfaciliteit
Geheel tevreden
9
Aanbeveling
Ja
Sébastien
05/09/20
Easy comfort without stress
Op wandelafstand parkeren van de luchthaven zonder stress en zekerheid van een parkeerplaats doet wonderen voor je reis. Je auto staat veilig geborgen tot je terug komt.
10
Aanbeveling
Ja
Willi
04/09/20
Alles gut
Perfekt
10
Aanbeveling
Ja
Vincent
04/09/20
Prima plek en niet duur
Stond op P26, is vlakbij P4 maar stuk goedkoper. Toch ook prima parkeerplaats. Volgende keer weer!
10
Aanbeveling
Ja
P J van Rijn
04/09/20
Super!
Goed te vinden, ook in het donker. Korte loopafstand. Ondanks beschrijving toch even zoeken naar looproute. Jammer dat je niet rechtstreeks kunt oversteken en dat je dus een ommetje moet maken.
10
Aanbeveling
Ja
Ton F Hendriks
04/09/20
Gemakkelijk, snel en duidelijk te regelen
Snel en gemakkelijk geboekt. Alles klopt. Met de toegezonden code snel in- en uitrijden. Service prima. Vlucht was dag vertraagd, geen probleem met het overschrijden parkeertijd. Beetje bijbetalen en probleemloos met de auto naar huis.
10
Aanbeveling
Ja
Ellen
04/09/20
Makkelijk en super dicht bij het vliegveld
Het is idd zoals de naam het al zegt Park and fly
8
Aanbeveling
Ja
Marco
04/09/20
Gemakkelijk te reserveren
Simpel online reservering en gemakkelijke toegang met code
10
Aanbeveling
Ja
Patrick
04/09/20
Perfect!
Niets op aan te merken. We kiezen volgende keer weer voor Park & Fly.
8
Aanbeveling
Ja
Hans
04/09/20
Prima Parkeer voorziening
Goede beschrijving van de procedure en redelijk dichtbij
8
Aanbeveling
Ja
JP
04/09/20
prima
prima parkeeroplossing
9
Aanbeveling
Ja
Guus
04/09/20
Zoals het hoort
Bij aankomst ging de poort niet open omdat iemand er een bagage karretje had tussen gezet. Gebeld en binnen 5 min stonden we binnen en dat om 4 uur s’morgens. Dus perfect oplossing van een hele vriendelijke dame.