10.000+ beoordelingen met een 8,5

Klanten waarderen ons met een 8,5

Daarom kiezen tienduizenden reizigers elk jaar weer voor Park & Fly

1. Voordelig parkeren

Kies je voor het gemak van Valet Parking of parkeer je jouw auto liever zelf? Wil je op 5 minuten of op 2 minuten loopafstand van de terminal parkeren? We hebben een voordelige oplossing voor elke voorkeur. Kies je periode, vergelijk de tarieven en boek direct. 

 

2. Veilig en vertrouwd

Park & Fly beschikt over alle benodigde vergunningen en opereert volledig conform de wet- en regelgeving. Daarbovenop hanteren we onze (nog strengere) eigen veiligheidsmaatregelen. Zo zijn al onze parkeerterreinen voorzien van slagbomen en veiligheidscodes. Ook zijn de terreinen goed verlicht en wordt er regelmatig gesurveilleerd. 

3. Geen verplichte sleutelafgifte

Bij de meeste van onze parkeervormen parkeer je jouw auto zelf. Je hoeft de autosleutel dan niet in te leveren of achter te laten. Als je voor Valet Parking kiest, dan geef je de autosleutel uiteraard wel af. In dat geval noteren wij eerst met jou de kilometerstand, voordat we de auto zorgvuldig parkeren op een veilige plek.

 

4. Klantwaardering: 8,5

Nog belangrijker dan besparen op je parkeertarief, is dat je met een gerust gevoel op reis kunt. Wat dat betreft spreekt het oordeel van onze klanten voor zich. Die waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8,5. Kies jij ook voor Park & Fly? Dan ontvangen we ook graag jouw oordeel over onze dienstverlening!

Totaalscore 8.6
Afgelopen 12 maanden 9.2
Beoordeling plaatsen Bekijk alle beoordelingen
7
Aanbeveling
Ja
Vivien
20/02/21
Prima
Het enige minpunt is dat het hek defect was en niet op het slot viel. Dus iedereen kon het parkeerterrein op en de inhoud van je auto leeg halen.
8
Aanbeveling
Ja
Ryan
01/01/21
Perfect
Goede locatie, snel, veilig. Moeilijk telefonisch te bereiken.
10
Aanbeveling
Ja
Norbert
29/12/20
Ik raad ten zeerste aan om op de luchthaven van Eindhoven te parkeren. Veilig en goedkoop
Ik ben erg blij en ik zal het zeker nog een keer gebruiken.
9
Aanbeveling
Ja
René
28/12/20
Fantastisch
Fantastisch
10
Aanbeveling
Ja
Vlado
28/12/20
Perfect geregeld
Dicht bij makkelijk te vinden
10
Aanbeveling
Ja
Emanuel
28/12/20
Helemaal goed
Helemaal goed
10
Aanbeveling
Ja
Leroy
28/12/20
Super
Geweldig geregeld met een code om in te rijden. Terugreis had ik een vertraging van 4uur, waardoor ik de poort niet meer kon openen. Met één belletje was dat snel geregeld. Top!
10
Aanbeveling
Ja
Vesela
28/12/20
Top Top Top
Het is prima gegaan, echt super goed. Ik heb geen opmerkingen
10
Aanbeveling
Ja
Geoffrey
24/12/20
Top
Heel snel en makkelijk zeker betaalbaar. Telefonisch goed te bereiken en heel hulpzaam. Aan te raden voor allen
8
Aanbeveling
Ja
Adrianus Klaare
24/12/20
Prima geregeld
kort bij de vertrekhal
9
Aanbeveling
Ja
Marion van der Koelen
24/12/20
prima
Voldeed aan alle verwachtingen.
9
Aanbeveling
Ja
Philip.Bruijs
24/12/20
Zeer comfortabel en voordelig!
Zie boven
10
Aanbeveling
Ja
John
24/12/20
Prima parkeren op loopafstand
Prima parkeerplaats, makkelijk toegankelijk met code. Dichtbij de terminal
9
Aanbeveling
Ja
Guy
24/12/20
Super
Goede parking, eenvoudig te boeken,
10
Aanbeveling
Ja
Maria
24/12/20
Top service
Reservering liep vlot, ruime parkeerplaats, niet ver van vliegveld en altijd bereikbaar bij problemen.
10
Aanbeveling
Ja
Rob
24/12/20
Vlakbij de terminal, prima plek voor een goede prijs
Als je met koffers of tassen moet sjouwen is dit een formidabele plek, beter dan de plekken die bij de luchthaven horen, dichterbij en voor minder geld.
10
Aanbeveling
Ja
Daan
24/12/20
Top service
Top service
9
Aanbeveling
Ja
Coen
24/12/20
I hassle parking
Gaarne mogelijkheid tot betaling via Paypal toevoegen.
7
Aanbeveling
Ja
Olivier
24/12/20
Goede prijs kwaliteit
P22 is gemakkelijk te vinden juist voor P1. Code invoer lukte niet meteen maar uiteindelijk wel. Gemakkelijk een plaats gevonden. Eerst via links van P1 naar de terminal gewandeld, bij terugkomst via rechts, maar in beide gevallen over een hek moeten klimmen want ik vond de juiste weg niet. Het heeft ook wat langer dan 5 minuten stappen geduurd.
10
Aanbeveling
Ja
Rene
24/12/20
Handig, dichtbij en redelijk goed geprijsd parkeren.
Voor een vlucht vanaf Eindhoven geparkeerd via park & fly. Gekozen voor een plek dichtbij, via toegangspoort rij je een afgesloten parkeerplek op niet ver van de terminal. Ik ben blij met deze mogelijkheid en vertel het ook regelmatig door.
9
Aanbeveling
Ja
Slavisavel Ignat
24/12/20
9
Everything was fast ,insurance and very easy .
10
Aanbeveling
Ja
Katty
24/12/20
Super
Vlak bij ingang luchthaven. Bij het uitrijden werkte code niet, maar er was binnen 1 minuut een medewerker om te helpen. Topservice bedankt
9
Aanbeveling
Ja
Nancy Celis
15/11/20
Altijd in orde de parking
Nooit nog geen problemen ondervonden.
10
Aanbeveling
Ja
Anne
14/11/20
Makkelijk bij boeken
Dichtbij!
9
Aanbeveling
Ja
Nick
12/11/20
Effectief 2min wandelen tot ingang Eindhoven airport
Zeer handige en makkelijk te bereiken parking die op 250m wandelen van de ingang van Eindhoven airport ligt. Reserveren online gaat zeer snel en zonder al teveel moeilijkheden. Het betreden van het domein met de verkregen in en uitrij codes is evenzeer zeer handig.