10.000+ beoordelingen met een 8,5

Klanten waarderen ons met een 8,5

Daarom kiezen tienduizenden reizigers elk jaar weer voor Park & Fly

1. Voordelig parkeren

Kies je voor het gemak van Valet Parking of parkeer je jouw auto liever zelf? Wil je op 5 minuten of op 2 minuten loopafstand van de terminal parkeren? We hebben een voordelige oplossing voor elke voorkeur. Kies je periode, vergelijk de tarieven en boek direct. 

 

2. Veilig en vertrouwd

Park & Fly beschikt over alle benodigde vergunningen en opereert volledig conform de wet- en regelgeving. Daarbovenop hanteren we onze (nog strengere) eigen veiligheidsmaatregelen. Zo zijn al onze parkeerterreinen voorzien van slagbomen en veiligheidscodes. Ook zijn de terreinen goed verlicht en wordt er regelmatig gesurveilleerd. 

3. Geen verplichte sleutelafgifte

Bij de meeste van onze parkeervormen parkeer je jouw auto zelf. Je hoeft de autosleutel dan niet in te leveren of achter te laten. Als je voor Valet Parking kiest, dan geef je de autosleutel uiteraard wel af. In dat geval noteren wij eerst met jou de kilometerstand, voordat we de auto zorgvuldig parkeren op een veilige plek.

 

4. Klantwaardering: 8,5

Nog belangrijker dan besparen op je parkeertarief, is dat je met een gerust gevoel op reis kunt. Wat dat betreft spreekt het oordeel van onze klanten voor zich. Die waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8,5. Kies jij ook voor Park & Fly? Dan ontvangen we ook graag jouw oordeel over onze dienstverlening!

Totaalscore 8.6
Afgelopen 12 maanden 8.9
Beoordeling plaatsen Bekijk alle beoordelingen
9
Aanbeveling
Ja
Nancy Celis
15/11/20
Altijd in orde de parking
Nooit nog geen problemen ondervonden.
10
Aanbeveling
Ja
Anne
14/11/20
Makkelijk bij boeken
Dichtbij!
9
Aanbeveling
Ja
Nick
12/11/20
Effectief 2min wandelen tot ingang Eindhoven airport
Zeer handige en makkelijk te bereiken parking die op 250m wandelen van de ingang van Eindhoven airport ligt. Reserveren online gaat zeer snel en zonder al teveel moeilijkheden. Het betreden van het domein met de verkregen in en uitrij codes is evenzeer zeer handig.
10
Aanbeveling
Ja
eric De Fooz
12/11/20
gemakkelijk
vlot en gemakkelijk
5
Aanbeveling
Ja
Koos
11/11/20
Goed maar duur
Goed bereikbaar, dicht bij luchthaven. Wel heel prijzig. In en uitrijden met code werkt heel goed
8
Aanbeveling
Ja
Arjen
11/11/20
Ongecompliceerd
Als je ´s ochtends in het donker aankomt is het niet makkelijk de parkeerplaats te vinden. Het bordje is onopvallend en de gps geeft een andere plaats aan. Verder alles prima gefunctioneerd is en niet verder weg dan P4, maar wel goedkoper.
10
Aanbeveling
Ja
Tuerlinckx Peter
10/11/20
super om hier te parkeren
De parking bevind zich op een paar honderd meter van de ingang van de luchthaven, prima communicatie om het terrein binnen te komen, de parkeerplaats is niet overdekt maar ordelijk en net, met die zelfde code kan je ook het terrein verlaten, voor mij de ideale parking als ik een vlucht heb op Eindhoven .
10
Aanbeveling
Ja
Lies
10/11/20
Zeer goed
Betaalbaar en vlakbij de luchthaven
10
Aanbeveling
Ja
Monique
10/11/20
Helemaal prima
Goed vindbaar en op loopafstand van de vertrekhal
8
Aanbeveling
Ja
BrAm
10/11/20
Heel correct !
Heel correct , ook nadien om factuur te krijgen . Nog makkelijker zou zijn indien klant deze zelf kan downloaden .
10
Aanbeveling
Ja
Fred
10/11/20
Geweldig makkelijk snel
Perfect
10
Aanbeveling
Ja
Lonneke
10/11/20
Goede indruk en instructies
Goede indruk en instructies
10
Aanbeveling
Ja
Joost
10/11/20
Prima
De eerste keer geweest en de volgende keer zeker weer en niet de traditionele parking van Airport Eindhoven
9
Aanbeveling
Ja
Dieter Heidermann
09/11/20
Einfach, schnell unkompliziert
Einfach Buchung Bei Rückfragen kommen Antworten Umbuchung gut verarbeitet
10
Aanbeveling
Ja
Max
09/11/20
Top!
Niet ver van het vliegveld. Accu was leeg, nummer gebeld en binnen twee minuten stond er iemand met startkabels! Supervriendelijke jongen ook!
7
Aanbeveling
Ja
Steven
08/11/20
Fijne parking
Dichtbij en degelijke parking
10
Aanbeveling
Ja
Sandra
08/11/20
Zeer tevreden!
Makkelijk te boeken, betaalbaar en bijna tegenover het vliegveld.
10
Aanbeveling
Ja
jos keesom
08/11/20
Dichtbij vliegveld tegen een lage prijs
Dichtbij vliegveld tegen een lage prijs
9
Aanbeveling
Ja
j van gelder
08/11/20
super
super
10
Aanbeveling
Ja
Werner
08/11/20
Toplocatie ,eenvoudige formule
Toplocatie ,eenvoudige formule
9
Aanbeveling
Ja
Baukje
08/11/20
Liep gesmeerd
Alles goed geregeld ook bij wijzigingen van terug vlucht snelle reactie.
10
Aanbeveling
Ja
Sebastien
08/11/20
RAS, parfait
Rien a signaler, c'est parfait ;-)
9
Aanbeveling
Ja
Familie. Boerkamp
07/11/20
Gewoon prettig en gemakkelijk
Goede ervaring
10
Aanbeveling
Ja
Bas
05/11/20
Zeer goede parkeer ervaring, flexibiliteit met verlenging
Zeer goede parkeer ervaring, flexibiliteit met verlenging
10
Aanbeveling
Ja
Giovanni
05/11/20
Great parking option at Eindhoven airport
Just 5 minutes walking to departure hall. Very cheap option. Easy to reach and access.