10.000+ beoordelingen met een 8,5

Klanten waarderen ons met een 8,5

Daarom kiezen tienduizenden reizigers elk jaar weer voor Park & Fly

1. Voordelig parkeren

Kies je voor het gemak van Valet Parking of parkeer je jouw auto liever zelf? Wil je op 5 minuten of op 2 minuten loopafstand van de terminal parkeren? We hebben een voordelige oplossing voor elke voorkeur. Kies je periode, vergelijk de tarieven en boek direct. 

 

2. Veilig en vertrouwd

Park & Fly beschikt over alle benodigde vergunningen en opereert volledig conform de wet- en regelgeving. Daarbovenop hanteren we onze (nog strengere) eigen veiligheidsmaatregelen. Zo zijn al onze parkeerterreinen voorzien van slagbomen en veiligheidscodes. Ook zijn de terreinen goed verlicht en wordt er regelmatig gesurveilleerd. 

3. Geen verplichte sleutelafgifte

Bij de meeste van onze parkeervormen parkeer je jouw auto zelf. Je hoeft de autosleutel dan niet in te leveren of achter te laten. Als je voor Valet Parking kiest, dan geef je de autosleutel uiteraard wel af. In dat geval noteren wij eerst met jou de kilometerstand, voordat we de auto zorgvuldig parkeren op een veilige plek.

 

4. Klantwaardering: 8,5

Nog belangrijker dan besparen op je parkeertarief, is dat je met een gerust gevoel op reis kunt. Wat dat betreft spreekt het oordeel van onze klanten voor zich. Die waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8,5. Kies jij ook voor Park & Fly? Dan ontvangen we ook graag jouw oordeel over onze dienstverlening!

Totaalscore 8.5
Afgelopen 12 maanden 8.7
Beoordeling plaatsen Bekijk alle beoordelingen
10
Aanbeveling
Ja
Marc
22/01/20
Weer prima voor elkaar!
Zoals het hoort. Gewoon inrijden zonder problemen en parkeren en na afloop weer uitrijden zonder problemen. Het valt me wel op dat ik de laatste 2x bij het uitrijden 2x de code moet intoetsen. Maar dit kan evenzo goed aan mij liggen omdat ik de code verkeerd intoets. Maar dat is verder geen negatieve beoordeling, alleen een mededeling. We zien wel of het vaker gebeurd.
10
Aanbeveling
Ja
Arie Buizer
22/01/20
Dichtbij de vluchthaven, Zelf je sleutel houden en bij vertraging vlucht niet bijbetalen.
Perfect.
9
Aanbeveling
Ja
Ingrid
22/01/20
Prima verzorgt, eenvoudig
Goede ervaring met Park en Fly. Had even moeite om P26 te vinden maar eenmaal daar geen problemen met in en uitrijden. Snelle afhandeling van wijizing in reservering
7
Aanbeveling
Ja
André
22/01/20
Prima!
Ondanks laat tijdstip snel en correct geholpen.
10
Aanbeveling
Ja
Marjoleine
22/01/20
Top
We stonden op P22 (lekker dichtbij!) en een dag van te voren konden we nog wijzigingen doorgeven. Dat werd direct verwerkt.
8
Aanbeveling
Ja
Ans
22/01/20
Goed bevallen
Was wel ff moeilijk te vinden ivm de verbouwing op de AirPort Wat een chaos
10
Aanbeveling
Ja
Wilhelmus
22/01/20
Prima
Prima en veilig
6
Aanbeveling
Ja
Jac
22/01/20
Slecht aangeduid. 2x aan voorbij gereden.
Lekjer dichtbij aankomsthal. Beter aangeven vanaf de straat is wenselijk.
10
Aanbeveling
Ja
Colin
22/01/20
Goed aan te rijden, kort stukje lopen
Helemaal perfect
10
Aanbeveling
Ja
Melissa
22/01/20
Top, super snellen service
Super handig met de code. Je hoeft nergens te wachten.
8
Aanbeveling
Ja
Chris
22/01/20
Aanrader Eindhoven Airport
Makkelijk,toegankelijk, ruim en op loopafstand airport
10
Aanbeveling
Ja
Robin
22/01/20
Erg goed!
Werkt handig en snel. Daarnaast hadden wij vertraging door de mist waarsoor wij niet konden landen. Vrij snel kregen wij bericht dat onze uitrijdcode met een dag werd verlengd zodat wij zonder problemen uit konden rijden. Prima service!
10
Aanbeveling
Ja
Koen
22/01/20
Top!
Altijd klantgericht. Goeie locatie. Veilige parkeerplek.
8
Aanbeveling
Ja
Wendy Van der Ho
22/01/20
Prima parkeerplaats
De parkeerplaats voldoet prima, vond in het donker alleen lastig te vinden dus een tip is, hang iets groter bord aan de buitenkant. En in en uitrijden met kenteken zou makkelijker zijn dan een code. Waar wel goed over nagedacht is, is dat je oom niet bij de auto kan komen zonder een vode in te voeren. Dus als je er niets te zieken hebt kom je er ook niet in. Prima plek, prima prijs
10
Aanbeveling
Ja
Sylvia
22/01/20
Ruime keuze in locaties,
Ruime keuze in de locaties, makkelijk te boeken.
9
Aanbeveling
Ja
Willem
21/01/20
Prima parkeerplaats op loopafstand.
Prima parkeerplaats op enkele minuten loopafstand van Eindhoven airport. Snel inrijden en uitrijden met de eigen code. Op de terugvlucht hadden we vertraging, waardoor de code van de slagboom niet meer werkte. Met een telefoontje naar de klantenservice was dit echter weer opgelost.
10
Aanbeveling
Ja
Athina Labancz
21/01/20
Clear and easy booking and access to the parking
There are a few parking places you can choose from. The booking was 5 minutes. You get a code you enter the parking which is prior clearly demonstrated on a map then you park your car and that's it. Very satisfied have been using Park&Fly for years
8
Aanbeveling
Ja
Nino
21/01/20
Fast and efficient, wish the site was not just in Dutch
Very good
8
Aanbeveling
Ja
Joris
21/01/20
Prima geregeld
Zelfs op het laatste moment uitstekend geregeld bij dit bedrijf.
8
Aanbeveling
Ja
Henk
21/01/20
Vertrouwd en veilig dichtbij parkere
Reserveren is eenvoudig, parkeren dichtbij op afgesloten parkeerplaats, geen zorgen
9
Aanbeveling
Ja
Edwin
21/01/20
Prima geregeld en echt dichtbij!
Makkelijk in- uitrijden En echt dichtbij vaak staat er 6 min lopen en is het veel verder, nu was het prima aanrader!
9
Aanbeveling
Ja
Axel
20/01/20
Alles reibungslos.
Kann ich nur empfehlen.
2
Aanbeveling
Nee
C
20/01/20
Slechte lokatie
De lokatie was nauwelijks te vinden. Er is een slagboom, maar verder is er geen beveiliging. Ook is de plek onverlicht ‘s avonds
3
Aanbeveling
Nee
Frank
19/01/20
Redelijk te vinden, rommelig en auto na lang weekend onder de modder!
Matig aangegeven om de juiste route te vinden in de regen. Waar is de hoofdingang? Auto terug gevonden onder een dikke laag modder!
10
Aanbeveling
Ja
Hans
18/01/20
Prima !
Reserveren en toegang terrein verlopen soepel.