10.000+ beoordelingen met een 8,5

Klanten waarderen ons met een 8,5

Daarom kiezen tienduizenden reizigers elk jaar weer voor Park & Fly

1. Voordelig parkeren

Kies je voor het gemak van Valet Parking of parkeer je jouw auto liever zelf? Wil je op 5 minuten of op 2 minuten loopafstand van de terminal parkeren? We hebben een voordelige oplossing voor elke voorkeur. Kies je periode, vergelijk de tarieven en boek direct. 

 

2. Veilig en vertrouwd

Park & Fly beschikt over alle benodigde vergunningen en opereert volledig conform de wet- en regelgeving. Daarbovenop hanteren we onze (nog strengere) eigen veiligheidsmaatregelen. Zo zijn al onze parkeerterreinen voorzien van slagbomen en veiligheidscodes. Ook zijn de terreinen goed verlicht en wordt er regelmatig gesurveilleerd. 

3. Geen verplichte sleutelafgifte

Bij de meeste van onze parkeervormen parkeer je jouw auto zelf. Je hoeft de autosleutel dan niet in te leveren of achter te laten. Als je voor Valet Parking kiest, dan geef je de autosleutel uiteraard wel af. In dat geval noteren wij eerst met jou de kilometerstand, voordat we de auto zorgvuldig parkeren op een veilige plek.

 

4. Klantwaardering: 8,5

Nog belangrijker dan besparen op je parkeertarief, is dat je met een gerust gevoel op reis kunt. Wat dat betreft spreekt het oordeel van onze klanten voor zich. Die waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8,5. Kies jij ook voor Park & Fly? Dan ontvangen we ook graag jouw oordeel over onze dienstverlening!

Totaalscore 8.5
Afgelopen 12 maanden 8.8
Beoordeling plaatsen Bekijk alle beoordelingen
1
Aanbeveling
Nee
Yvonne
19/05/20
Jammer
Helaas gaat ook mijn vakantie niet door ivm Corona. Dus moest ik mijn parkeerplaats ook annuleren. Vandaag een mailtje teruggekregen dat ik een voucher kan krijgen als ik weer een vakantie heb geboekt of 75% van wat ik betaald heb..... Omdat hún de dupe van Corona zijn. Ja, en ik dan? Een voucher heb ik niks aan omdat ik erachter ben dat ik met mijn gehandicaptenparkeerkaart goedkoper en dichterbij de luchthaven kan parkeren. Dus wil ik eigenlijk zo snel mogelijk mijn geld terug. Maar zo werkt het dus niet. Waar ben ik mee in zee gegaan???
1
Aanbeveling
Nee
Alex
27/04/20
arrogant
Helaas moet je iets van een ster geven . Onze geboekte reis (in november al geboekt)Ging niet door door het Corona virus. Dus moesten we ook de parkeerplaats anuleren.Na verschillende mailtjes kregen we 75% terug.Je zou denken dat ze in deze periode coulant zouden zijn .Maar nee.Je kan wel een voucher krijgen maar daarmee wordt je dus eigenlijk verplicht om vanaf Eindhoven te vliegen de volgende keer.Ik weet dat Schiphol coulanter is en je wel 100% terug krijgt (geen voucher)Onze zoon zou namelijk vanaf Amsterdam reizen . Nee en als ik zo de beoordelingen lees met schades en kleine plaatsen en hoe het mail verkeer ging .Zal ik mijn auto daar niet neerzetten .
9
Aanbeveling
Ja
Martin
23/04/20
Prima en zeer snelle en goede service !
Bij aankomst bij het parkeerbedrijf kwam ik tot de ontdekking dat mijn mobiel nog thuis lag ! Deze had ik echt nodig ! Ik had nog tijd genoeg om heen en weer te rijden maar dan zou ik snel naar de Gate gereden moeten worden. Dit was geen probleem en met goede communicatie stond de bus klaar om mij snel naar de Gate te brengen.
1
Aanbeveling
Nee
Jack Breugom
13/04/20
Zeer klantonvriendelijk
Ik had geboekt, begin 2020. Vanwege het coronavirus hebben we besloten onze stedentrip naar Sevilla (22/31 mei 2020) te annuleren. U denkt toch niet dat dit bedrijf enig begrip cq coulance opbrengt. Je krijgt (bij het 2e mailtje) 75% van je geld terug, want dat staat in hun voorwaarden. Misselijkmakend.
1
Aanbeveling
Nee
Anja
25/03/20
25% Storno Gebühr trotz Reisewarnung Covid19
Keine Kulanz trotz offizieller Reisewarnung. Lediglich Vorschlag der Anrechnung bei nächster Buchung.Da die Problematik länger bestehen wird und der Flughafen Eindhoven nicht unser nächster Abflugort sein wird für uns keine Option. Alle anderen Stornierungen Flug,Mietwagen,Hotel werden zu 100% erstattet.
3
Aanbeveling
Nee
Eugene
16/03/20
Nauwelijks plaats
De parkeerplaats was bomvol, en omdat mensen niet precies in de vakken parkeren, was het pas na lang zoeken mogelijk een (eigenlijk veel te kleine) parkeerplaats te vinden. Daarnaast bleek ook de uitreik code niet te werken, alhoewel dit uiteindelijk na tussenkomst van de helpdesk wel opgelost is. In de toekomst ga ik in ieder geval geen gebruik meer maken van dit parkeerterrein. Liever iets meer betalen en zorgeloos kunnen parkeren, dan op deze manier
10
Aanbeveling
Ja
Ronny Vanlook
15/03/20
Terugbetaling
Tof dat ze een deel terug betalen nu met de corona crisis! We hebben bij de concurrentie slechtere ervaring!
3
Aanbeveling
Ja
Pw
15/03/20
Extra kosten
2eur extra kosten bij het opgeven van mijn kenteken. 2x betaald maar niets terug ontvangen. Heel wazig. Verder zou mijn beoordeling beter zijn geweest als dit waarschijnlijk direct was opgelost. Prima service echter wel in duits mails ontvangen. Maar de review weer in Nederlands... Prima parkeerplaats. Toegang lopend als met auto dmv toegangscode. Tenminste als de anderen het hek wel dichtdoen. Mag wel naar gekeken worden.
4
Aanbeveling
Nee
Alessandro
15/03/20
Parkeerplaats was overvol en ik had ondanks reservering geen mogelijkheid tot parkeren.
Ik had van tevoren gereserveerd maar toen ik aankwam bij de parkeerplaats was er absoluut geen plek om mijn auto te parkeren. Er was nog een auto met hetzelfde probleem. Ik heb toen gebeld en na enige computerproblemen kon de medewerkster van Park & Fly mijn reservering overzetten naar één van de nabijgelegen parkeerplaatsen, waar gelukkig nog wel enige plaatsen over waren. Ondanks dat we op tijd waren, werd het zo wel erg spannend om ons vliegtuig te halen.
1
Aanbeveling
Nee
Rob
15/03/20
Geen entree
Code werkte niet. Stress allom in de auto. Nummer gebeld bij nood. Na een aantal minuten contact en de slagboom ging open. Gelukkig fijn kunnen parkeren. Uitrijden was geen probleem. Code werkte direct.
7
Aanbeveling
Nee
Martijn
14/03/20
Goed opgelost
Na wat problemen is het goed opgelost door ParkenFly. Tip: Graag de telefonisch hulpservice goed instrueren.
5
Aanbeveling
Nee
Ella
12/03/20
Niet blij met de parkeerplaats
Enkele dagen voor vertrek kregen wij een andere parkeerplaats aangewezen. Zou op dezelfde afstand liggen als de oorspronkelijke. Dit is dus niet het geval. Afstand ligt op 10 min ipv 5 min. Wij hadden bewust gekeken naar de afstand naar de luchthaven en we betalen er gewoon voor. Dit vinden wij echt jammer. Advies is om dit soort acties niet meer te doen.
4
Aanbeveling
Nee
Emile
11/03/20
Gedoe met de code
Bij het inrijden, stipt op tijd, de code 4x ingetypt. We wilden gaan bellen en ineens ging de boom open. Bij het eruit rijden, 45 min te vroeg, na 3x intypen nog steeds geen boom open. Een gebruiker achter ons vond het, zeer terecht, te lang duren. Hij heeft ons zijn code gegeven en zo konden we eruit. En hun ook. Voor ons nooit geen park en fly meer.
1
Aanbeveling
Nee
A
11/03/20
Door schade aan achterlicht
Mijn auto is op de parking aangereden,met als gevolg dat het achterlicht dusdanig beschadigd is dat het half vol met water gevuld is. Er was geen bericht achtergelaten,dus ik neem aan dat jullie niet op de videobewaking gezien hebben wie dat gedaan heeft!
2
Aanbeveling
Nee
Huib
11/03/20
Slagboom ging niet open
Het kostte verschillende telefoontjes en bijna 10 minuten voordat ik kon uitrijden. Buitengewoon slechte ervaring.
10
Aanbeveling
Ja
Rudolf
10/03/20
Satisfied. Car survived without any damages for 10 days parked.
Well organised. No problems.
10
Aanbeveling
Ja
Denise
10/03/20
we zijn steeds tevreden!
wij parkeren onze wagen steeds bij Park & Fly, goede parking, niet ver van de luchthaven, dus wij zijn zeer tevreden.
9
Aanbeveling
Ja
frank van rooij
10/03/20
perfect
perfect
10
Aanbeveling
Ja
Remco
10/03/20
Super tevreden , top geregeld
Snel , zakelijk , goed geregeld en correcte afhandeling, top
10
Aanbeveling
Ja
Reiner
10/03/20
Zum Terminal - ein Katzensprung!
Keine Probleme bei der Reservierung - und auch keine Probleme, wenn der Parkplatz ein paar Minuten früher erreicht oder später verlassen wurde.
10
Aanbeveling
Ja
Erwin
09/03/20
Prima geregeld
Heel simpel om te reserveren. Netjes verharde parkeerplaatsen en de sleutel gewoon meenemen. Kortom prima.
9
Aanbeveling
Ja
Gerron
09/03/20
Alles is verder helemaal goed gegaan
Verder geen opmerkingen
7
Aanbeveling
Ja
Arjan
09/03/20
Zonder problemen parkeren op loopafstand van vliegveld
Zonder problemen parkeren op loopafstand van vliegveld
8
Aanbeveling
Ja
Ester
09/03/20
Met een veilig gevoel je auto parkeren
Met een veilig gevoel hebn ik de auto geparkeerd, ook mede omdat je de sleutel bij je mag houden. Uit veiligheid heb ik wel foto's gemaakt van de auto's rondom mijn wagen voor eventuele schade, dit omdat de parkeervakken niet al te breed zijn. Dit is het enige minpuntje maar voor de rest een super ervaring.
9
Aanbeveling
Ja
Frederik
09/03/20
Goed geregeld en makkelijk te bereiken.!
Eenvoudig en simpel...8